Kako ostati u vezi i/ili braku 25 godina i duže?

| Lifestyle |

Sretna veza i/ili brak može biti jedna od najboljih stvari koje vam se na svijetu mogu dogoditi. No isto tako, kao što svatko tko je ikad imao priliku susresti se s takvim odnosom zna da to zahtjeva puno truda, ljubavi, požrtvovnosti, živaca i strpljenja. Ali vjerujte nam da je puno lakše vezu održati vitalnom slijedeći savjete navedene u ovim prekrasnim slikama.

Pronašli smo ih na web stranici Power of Positivity - riječ je o podsjetnicima koji su nastali iz razloga da nas podsjete na stvari koje često lako zaboravimo u trenu kada odnos uzmemo zdravo za gotovo. Tajna uspješne veze krije se u detaljima, finim stvarima koje se često previdimo, pogotovo kada je riječ o dugogodišnjim vezama. 

Power of Positivity

ako ćete u galeriji pronaći ilustracije koje pokazuju poštovanje i  zahvalnost pa čak i za male stvari ili vječnu podršku jedno drugome bez obzira o čemu je riječ. Naravno da nije moguće slijediti sva ova pravila, ali čak i ako se tu i tamo sjetite samo jedne do dvije ilustracije, bit ćete puno sretniji u dugom zajedničkom životu.

Power of Positivity