Brojne poznate dame na otvorenju zagrebačkog "I WISH" showrooma

| Fashion |

Marijana Mikulić, Ecija Ojdanić, Nataša Janjić, Bojana Gregorić, Marijana Batinić
Marijana Mikulić, Ecija Ojdanić, Nataša Janjić, Bojana Gregorić, Marijana Batinić

Domaću modnu scenu od jučer je, svojim brendom 'I WISH', dodatno obogatila mlada dizajnerica Andrea Šket Škomac, donijevši na nju nove modne ideje i izazove, kao rezultat dugogodišnje ljubavi prema modi i dizajnu. Kako bi proširila vidike na tim područjima te potaknula razvoj kreativnosti, Andrea je završila talijansku školu mode i dizajna - Callegari, nakon čega se hrabro upustila u ostvarenje svojih snova.

I WISH
I WISH

Prve dvije kolekcije, Impress i Take a bow, ugledale su svjetlo dana te ispunile novootvoreni showroom u zagrebačkom centru Green Gold, koji će, zasigurno, vrlo brzo postati hit odredište zaljubljenica u modu i eleganciju. Impress kolekcija sastoji se od 10 modela haljina izrađenih od likre i čipke, s dodacima satenskih i ukrasnih traka, u kojima će svaka djevojka privući i zadržati brojne poglede. U kolekciji prevladavaju nude nijanse, koje zrače nježnošću i ženstvenošću te su nosive u svečanim i večernjim prilikama.

Ecija Ojdanić, Nataša Janjić, Bojana Gregorić
Ecija Ojdanić, Nataša Janjić, Bojana Gregorić

Za hrabrije i odvažnije, dizajnerica je pripremila kolekciju Take a bow. Zaštitni znak kolekcije velike su mašne izrađene od scuba i tila, koje na haljinama izgledaju glamurozno, a ujedno prate liniju tijela. U 'Take a bow' kolekciji mogu se pronaći i kompleti hlača s korzetima i suknje s crop topovima, koji će naglasiti ono najbolje na svakoj ženskoj figuri.

I WISH
I WISH
I WISH

Bojana Gregorić, Marijana Batinić, Ecija Ojdanić, Nataša Janjić i Marijana Mikulić među prvima su posjetile novootvoreni 'I WISH' showroom u zagrebačkom centru Green Gold te odabrale  kreacije po svom ukusu.