Bezdan 21, zavodljiva oaza okusa i jedinstvene atmosfere

| Lifestyle |

Bezdan 21 novi lounge bar restoran istinsko je osvježenje na bosanskohercegovačkoj gastro sceni. S elegantnim interijerom i vrhunskom ponudom parira i svjetski poznatim restoranima, a originalni način pristupa svakom pomno biranom segmentu modernog ugostiteljstva čine ga još posebnijim. Uživajte u suvremenim specijalitetima pripremljenih s puno ljubavi i mašte te dopustite da vam hrana bude u središtu pozornosti svih vaših čula. Posebna pozornost posvećena je interijeru za koji je bio zadužen poznati arhitekt Christian Rendulić iz studia Arhikultura, a koj je radio brojne zagrebačke restorane poput Timea i El Tora.

Bezdan 21

Inovativni koncept open space kuhinje nudi gostima priliku promatrati cijeli proces pripreme hrane  te biti u stalnoj interakciji s profesionalnim kulinarskim timom i ljubaznim osobljem!

Bezdan 21 se ističe i po bogatoj ponudi vrhunskih specijaliteta pravljenih od pažljivo biranih,uvijek svježih, domaćih namirnica. Naravno, na meniju su i nezaobilazna jela poput pizze i tjestenine ali i zanimljive kombinacije  osvježavajućih salata, burgera od 100% junećeg mesa te ukusnih desertnih delicija. 

Bezdan 21

U Bezdan 21 nas mami i bogata ponuda najvažnijeg obroka u danu - doručak- koja uključuje zanimljive francuske quiche, omlet od uvijek svježih domaćih jaja, slani tost, club sandwich s preukusnim namazima, zobene kaše, te neizostavni belgijski croissant uz jutarnju kavu ili kakao.

Bezdan 21

Pored kvalitetne ponude hrane, gosti se mogu opustiti i popiti odličnu kavu, probati domaći sladoled ili uživati u ugodnom ambijentu uz čašu vrhunskog vina iz bogate vinske karte.

Osjeti novu vrstu zadovoljstva! 

Bezdan 21