5 ženskih komada koje možete nositi sada i u jesen

| Fashion |

Kako nam se jesen približava, sve smo zainteresiraniji za jesenske modne trendove. No, s obzirom da su razlike između sezona gotovo nestale, mnogo toga iz naše ljetne kupnje i dalje će služiti dok se vrijeme sve više hladi. Imajući to na umu, sastavili smo popis pet stvari koje možete nositi sada, ali moći ćete ih nositi i naredna tri mjeseca.

1.Mala čipkasta haljina

Čipkastu haljinu možete nositi i po danu i po noći jer je pogodna i za plažu i za svečanu večeru. Nemojte se bojati nositi je i kada temperature padnu jer uz tajice i vestu ovakva haljina biti će pravi jesenski modni hit 2013.

Mala čipkana haljina
Mala čipkana haljina

2.Šik bijele hlače 

Kažu da svaka prava žena koja drži do sebe i svog modnog izričaja ima par bijelih hlača, bile one uske ili trapez. Kada živa malo padne tijekom rujna i listopada, uparite ih s čizmama, odgovarajućim bijelim sakoom ili bijelim ili bež kaputom obrubljenim mekanim umjetnim krznom. I nemojte zaboraviti, bijelo se nosi od svibnja do listopada, sve prije i poslije neukusno je i kosi se s bontonom.

Šik bijele hlače
Šik bijele hlače

3.Kratka kožna jakna

Većinom ljeta valovi topline su neizdržljivi, no ima i dosta ljetnih večeri gdje vam je potrebna ovakva jakna, ne pretopla, ali opet dovoljno debela da vas ugrije kada zapuše bura. Kratka kožna jakna, bilo bajkerska (motoristička jakna) ili ona rokerska u stilu 80'-ih, ali u nekoj ljetnoj boji i od tanke kože, vizualno je lakša i prikladnija za toplije mjesece, a opet idealna i za jesen. Moći ćete je nositi sa svime, od lepršave haljine i čizmica do uskih traperica i obične T-shirt majice.

Kratka motoristička jakna
Kratka motoristička jakna

4. Obična karirana košulja

Lagana karirana košulja je super za ljetne noći uz kratke traper hlačice ili – kao potpuni kontrast - elegantnu večernju suknju. Za jesen je možete nositi na traperice uz sako.

Obična karirana košulja
Obična karirana košulja

5. Krug suknja

Krug suknje su se ponovno vratile u modu, one su komad odjeće s kojim je sve moguće spariti. Za jesen, kratke rukave zamijenite toplim ugodnim bluzama i sparite je s vašom suknjom, a uz najlonke možete je nositi i zimi.

Krug suknja
Krug suknja