Wall.hr u kultnom zagrebačkom Bulldogu proslavio svoj 4. rođendan

| Lifestyle |

Agrifoccacia

ROĐENDAN WALL.HR-a: Uz 3 mame (9 djece) otvorena terasa i predstavljen novi menu Bulldoga 

Wall.hr tim s kolumnistima

Sinoć je Wall.hr proslavio svoj 4. rođendan. U kultnom zagrebačkom klubu Bulldog, na jednoj od najljepših terasa špice te omiljenom mjestu Zagrepčana, ujedno i novom ekskluzivnom gastro odredištu, uz klapu Contra (ex Cambi), brojni su gosti došli uživati u delicijama koje su za njih pripremale tri mame, tri prijateljice Suzy Josipović Redžepagić, Vesna Kotlar i Tanja Soldo, vlasnica Bulldoga i supruga Zvonimira Solde, poznatog nogometaša i trenera, vlasnika Bulldoga. 

Agrifoccacia
Suzy Josipović Redžepagić, Tanja Soldo i Vesna Kotlar

Među brojnim poznatim i dragim licima koji su s nama proslavili rođendan bili su Leonarda Boban sa svojom djecom – Martom, Rafaelom i Ružom, Lejla Filipović, Nina Badrić, Vanja Mamić, Matija Vuica, Ana Miščević, Miroslav Ćiro Blažević, Ivana Šundov, Valerija i Boris Đurđević, Neda Parmać Klačar, Borna Rajić, Ronald Braus, Nada Abrus, Goran Vlaović, Mario i Draga Stanić, Joško i Žana Jeličić, Branimir i Sandra Mihaljević, Tomo Ricov,  Anita Malenica, Dubravko Šimenc, Veljko i Velinda Mršić, Ljiljana Vinković, Ivana Šundov, Dean Sinovčić, Sandra Marković, Albert Papo, Ančica Kurjak i Ana Petričić Gojanović, Zvonimir Sunara – Suki,  Igor Tomljenović iz restorana Lari&Penati, Vesna Miletić iz restorana Tač, Lucija Bilandžić, Mato Matić „Roxanich“, Ana Gruden, Julijana i Željan Federber, Sanela i Damir Milinić, Božana i Ivo Jerić, Daška i Nika Grospić, Sandra Njavro, Sanja i Predrag Tišma, Danijela Vuletić i Milivoj Jurišić, Karolina i Petar Vlaić, Valerija i Joško Miliša, Mirela i Gogo Vojnić, Rina i Rade Debak, Maja i Hrvoje Serdar, Zdenko Mamić, Mirela i Zlatko Dodić, Zvijezdan Stanić, Ognjen Milas, Jelena Majić, Dina Ćorić Bosnar, Srđan Janićijević, Boška i Emir Bahtijarević, Boris Šavorić, Blaž Bubble, Anđela Kotlar i Tin Fabijanić, Dora i Jan Pivac,  Jagoda Čimić, Sabina i Željko Valentić, Karolina i Marko Šteko, Tatjana i Jozo Bogdanović, Tanja Bošnjak, Iva i Damir Jurković restoran „Boban“, Dora i Janja Turopoljac, Asta Fabijanić, dr. Vesna Ramljak, Alis Pečarić Marić, Branka i Ivan Fistrić, Edita i Ante Škaro, Lorena Plišo, Ingrid i Ivica Letica, Leona i Davor Majetić, Marija Miličević, Nada Kaurin Knežević, Ivo Knežević i mnogo drugih… 

Agrifoccacia
Leonarda Boban sa djecom Ružom, Martom i Rafaelom te Ninom Badrić

Tema večeri bila je «Tri mame, devetoro djece» koja je veličala kvalitetnu domaću kuhinju kakvu doma spravljaju mame koje odlično kuhaju, a kakva se priprema i u restoranu Bulldog. 

Agrifoccacia
Ljela Filipović i Vanja Mamić

Zvijezda večeri zasigurno je bila agrifoccacia, posebna pogača koja će se uskoro globalno dobiti zaštitu poput pizze, a koja se do prije nekoliko dana, osim u Zagrebu pripremala u još samo tri grada na svijetu i to sva tri u Italiji – Parmi, Veroni i Rimu. Od prije nekoliko dana, agrifoccacia se priprema i u Milanu gdje je zaludila Milanese jer se za nju satima čeka u redu, baš poput čekanja ulaska u neke od najpopularnijih milanskih modnih dućana u kultnoj ulici Via Montanapoleone. Takva pomama ne čudi jer aggrifoccacia je zaista veličanstvena, pripremana s posebnim brašnom, po propisanim standardima, na točnoj temperaturi i u određenoj satnici.

Agrifoccacia
Agrifoccacia, Bulldog

Sinoć su Suzy, Tanja i Vesna priredile čak 44 agrifocaccie , ali i one s potpisom «mama». Tako smo imali agrifoccaciu s baby špinatom, ricottom, buffalo mozzarellom i pečenim cherry rajčicama by Suzy, s artičokoma i hrskavim špekom by Vesna i sa šparogama i prepeličjim jajima by Tanja. Osim agrifoccacia gosti su uživali i u chicken i beef burgerima, rižotu s gljivama, tjestenini sa škampima, maurskim ražnjićima, rimskim njokima i 10-ak vrsta crostata koji se nalaze na meniju restorana Bulldog, a koji potpisuje chefica Tanja Kralj te vinima Mouton Cadet Rothchild - Blanc, Medoc i Le Rose te proseccu Villa Sandi.

Agrifoccacia
Sarah Josipović s Miroslavom Ćirom Blaževićem

Wall.hr koji je postao jedan od najčitanijih domaćih lifestyle portala u Hrvatskoj već 4 godine uspješno vode Suzy Josipović, autorica najprodavanije domaće kuharice u poslijednjih nekoliko godina „Mama zna!“ i urednica gastro rubrike Wall.hr portala te njena kćer Sarah Josipović kao glavna urednica. Na rođendanu se okupila i cijela redakcija – svi novinari i brojni kolumnisti koji su se „uz klopu i klapu“ do dugo u noć zabavljali sa svojim gostima. 

Wall.hr tim