Zapanjujuć blagdanski look uz najnovija L'Oréal sjenila

| Beauty |

Claudia Schiffer za L'Oréal Paris

Predblagdansko vrijeme idealno je za eksperimentiranje s bojama. Božični domjenci, korporativne zabave ili jednostavno božićni duh bude u nama želju za sređivanjem i svečanijim odjevnim kombinacijama. U skladu s time i šminka mora biti besprijekorna. Danas vam predstavljamo zapanjujuće nijanse novih L'Oréal Paris sjenila za oči kao stvorenih za stvaranje ekskluzivnih lookova.

Sjenila Color Riche Les Ombres donose jedinstven, bogat izbor boja u neodoljivo privlačnim pakiranjima. Crna i zlatna ujedinjene su u pakiranju za prave modno osviještene žene – ultimativan šik kojeg ćete poželjeti posvuda nositi sa sobom. Prekrasne Claudia Schiffer i Liya Kebede dokaz su da ovakav look možete postići i u vlastitom domu. Bitno je da pri ruci imate tri "pret-à-porter" kolekcije boja:

Kolekcija Smoky: Nijanse koje jednostavno morate imati usvojoj kozmetičkoj torbici, baš poput male crne haljine u svom ormaru.

S ugrađenim tušem, oči se oblikuju i naglašavaju, a istovremeno sjenčaju. Usavršavanje umijeća šminkanja sa "smokey eyes" efektom nikada nije bilo tako jednostavno. Šik, profinjeno, a nikad previše – savršeno za svakodnevnu rutinu uljepšavanja.

Color Riche Les Ombres
Color Riche Les Ombres

Kolekcija Luminous: Nijanse s pravom dozom sjaja za noćne izlaske u grad.

Osvijetlite noć blještavim paletama sjajnih boja poput dragulja na svojim kapcima. Iznimno sjajne boje donose sofisticirane rezultate šminkanja, a vaše oči jednostavno blistaju. Od sada je noć pravo vrijeme da vaše oči zablistaju pomoću Color Riche Le Ombres sjenila iz kolekcije Luminous.

Color Riche Les Ombres
Color Riche Les Ombres

Kolekcija Shocking: Nijanse za originalan, jedinstven, trendovski izgled.

Eksplozija boja u sjenilu Color Riche Les Ombres iz kolekcije Shocking prelazi sve granice i stvara efekt na očima koji oduzima dah. Rezultat šminkanja je intenzivan, a boje su toliko sjajne i provokativne, za oči kao na modelima na pistama visoke mode. 

Color Riche Les Ombres
Color Riche Les Ombres