Veliki beauty report s Dreft Fashion Weeka Zagreb

| Beauty |

DFWZ beauty report

Profokusov tim u suradnji s Avon kozmetikom donosi vam veliki beauty report Dreft Fashion Weeka Zagreb i otkriva vam  koji su nadolazeći trendovi za sljedeću sezonu. 

Georgia Hardinge
Georgia Hardinge

Georgia Hardinge

Make-up na reviji londonske dizajnerice Georgie Hardinge bio je vrlo jednostavan i lagan. Uz vrlo lagano osjenčane oči s Avon Luxe paletom u nijansi Glamorous roses, naglasak je  stavljen na konturu na obrazima. Usne su ostale u prirodnoj nijansi za koju je korišten ruž Iced coffee. Za zalizani izgled kose zaslužan je frizerski studio Zanetti, a jednostavan i proćišćen izgled sjajno se uklopio s proljetnom kolekcijom londonske dizajnerice. 

Kralj i Krajina
Kralj i Krajina

Kralj i Krajina 

Pobjednice ovogodišnjeg Dreft natječaja za svoj make-up izabralw su pomalo ispijen, "bolestan" izgled. Uz njihovu kolekciju u kojoj prevladavaju neutralne boje i ženstvene siluete ovakav make-up učinio je njihovu djevojku moćnijom i snažnijom. Na očima je korištena paleta Savage Beauty, na obrazima lagano brončano rumenilo, a ostatak lica ostao je potpuno prirodan. Za opuštene, ali veoma voluminozne pundže na vrhu glave zaslužan je Salon Renee. 

Zjena Glamočanin
Zjena Glamočanin

Zjena Glamočanin

Na Zjeninoj reviji došlo je do eksplozije boja. Po licima manekenki razvlačene su žarke, upečatljive boje, dok su oči lagano osjenčane crnim sjenilom. Za ovakav make-up korišten je kazališni make up, gdje su uglavnom upotrebljavane "vodene boje" za lice. Na usne je stavljen žarko crveni ruž. Modeli su i ovoga puta imali voluminozne pundže koje su frizeri iz Beauty Academy Dubrava dodatno ukrasili trakama u raznim bojama. 

Kitty Joseph
Kitty Joseph

Kitty Joseph 

Na licima modela Kitty Joseph zavladala je ružičasta. Na očima su korištena ružičasta sjenilo s laganim zlatnim shimmerom iz palete Emerald Cut. Na usne je stavljena prirodna roskasta boja u nijansi Pout, dok je na obrazima upotrebljavano rumenilo Peach. Ovom svježem i vrlo prirodnom looku doprinijele su sleek frizure koje su radili stručnjaci iz studija Zanetti.

Natalija Smogor
Natalija Smogor

Natalija Smogor

Kao i Natalijina kolekcija i make up je bio u nijansama ljubičaste. Vrlo ženstven i elegantan make up postignut je paletom Purple Haze. Korištena je tehnika "banana" kako bi osjenčali oko i dali mu dubinu, te dodatno istaknuli s crnom olovkom uz sami rub trepavica. Za glamuorzne i veoma trendi frizure gdje je kosa uvijena, ali stavljena na jednu stranu, zaslužan je frizerski studio Colore. 

Ivana Popović
Ivana Popović

Ivana Popović 

Treći dan započeo je revijom Ivane Popović čiji je make-up bio vrlo dramatican i teatralan. Umjesto klasično povučenog tuša, izvlačen je prema slijepoočnicama. Ispod oka je također dolazila linija koja je pratila gornju, stvarajući tako izgled predimezioniranog oka. Ostatak lica i usne ostale su prirodne. Za voluminozne frizure zaslužan je frizerski studio Colore.

Iggy Popović
Iggy Popović

Iggy Popović

Make-up na Iggyjevoj reviji bila je inspiriran 80-tim godinama 20.st. Kričavo roze usne u nijansi Kiss me pink i jako izraženo rumenilo kao osnova make upa 80-tih godina savršeno se uklopilo na srebrno, crne oči. Sjenilo je nanošeno skroz do obrva, preko cijelog kapka, a za to je korištena Avonova paletu Urban skyline. Za pomalo dječje frizure koje se u sjajno uklopile u styling zaslužan je frizerski salon Iggy.

Tramp In Disguise
Tramp In Disguise

Tramp In Disguise

Dizajnerica koja stoji iza branda Tramp in disguise svake godine nas iznenadi stylingom. Za proljetno/ljetnu sezonu izabrala je tonove u skladu proljeća, pa se odlučila za pastelne boje. Umjesto naglašenih obrva koje smo vidjeli prošle sezone, ove smo ih obojali u boju lavande. Umjesto klasičnog bojanja obrva korištena je tehnika skrivanja obrva, te na njih  je"ljepljen" ljubičasti pigment. Crta na kapku pomaknuta je  ispod kapka te je izabrana hit boja posljednjih nekoliko sezona-mint. Kao dodatni detalj upotrijebljeni su  kristalčići koji su  ljepljeni kao madeži ispod oka ili iznad usnice. Za frizuru koja se sastojala od pundže i pletenice, ali i nekoliko šarenih dodataka zaslužan je frizerski studio Rene.

Simone Manojlović
Simone Manojlović

Simone Manojlović

Na reviji Simone Manojlović make-up je bio vrlo jednostavan i avangardan. Uz vrlo čisto lice, bez sjenila i maskare na očima naglasak je stavljen na usne. Upotrebljavan je fluorescentno žuti ruž koji je posebno došao do izražaja na Simonine sive i bijele komade. Za jednostavnu, ali efektnu frizuru zaslužan je Studio W.

Ana Kujundžić
Ana Kujundžić

Ana Kujundžić 

Reviju Ane Kujundžić obilježilo je mnoštvo tekstura i boja u mješavini s crnom. Uz zanimljive frizure na kojima je također dodana tekstura s aplikacijama u kosi,vizažisti su  željeli ostaviti make-up pomalo klasičan i rafiniran. Zato je odabran Avonov ruž u nijansi Red 2000, te trepavice istaknute MEGA Effects maskarom. Ispod oka na vrh jagodica stavljen je highlighter za koji je korišteno sjenilo br. 1 u paleti nijanse Metal eyes. Za veoma zanimljive, ali u isto vrijeme i elegantne frizure modela zaslužan je Studio W.

Phannatiq
Phannatiq

Phannatiq 

Simpatična dizajnerica iz Londona donijela nam je dašak poznatog londonskog cool stila. Uz vrlo razrađeni styling, zanimljive frizure i maštovite dodatke, make-up je bio prilično jednostavan no vrlo efektan. Bez rumenila i ruža, do izražaja su došli istaknuti uvučeni obrazi, dok je ispod oka neuredno povučena crna ili bijela crta. Između muških i ženskih modela nije postojala razlika jer se upravo htjela istaknuti  androginost modela koja je vrlo aktualna posljednjih nekoliko godina. Za neobične frizure koje su se sastojale čak i od perika zaslužan je frizerski salon Iggy.

Vjera Viličnik
Vjera Viličnik

Vjera Viličnik

Zadnji dan otvorila je vrlo iščekivana revija mlade dizajnerice Vjere Vilicnik koja se prvi puta predstavljala Hrvatskoj javnosti. Kao i sama kolekcija i make up je bio vrlo ženstven i elegantan. Na usne je stavljen narančasti mat ruž, dok je na kapcima povučena klasična linija tušem. Ovdje je korišten Avonov tuš iz Luxe kolekcije, a trepavice su istaknute Avon Supershock maskarom. Za romantične i elegantne frizure zaslužni su stručnjaci iz studija Ivy's.

Artiđana
Artiđana

Artiđana 

Ove sezone Artiđana je odabrala sexy, snažan izgled s visokim konjskim repom i crnim smokey eyesom. Crno sjenilo iz TrueType Color Duo šetati u nijansi Black star korišten je na kapcima kako bi postignuli zatamnjeni, zamagljeni pogled. Trepavice su dodatno istaknute MEGA Effects maskarom, dok su usne ostale u boji mesa u nijansi Nude Blush. Za zalizani, sleek izgled i visoki rep zaslužan je studio Spinax.

Toni Rico
Toni Rico

Toni Rico

Muška revija Tonija Rice ovu sezonu ugostila je i jednu povijesnu ličnost-Mariju Antonetu! Neka od osnovnih obilježja Roccocoa, period u kojem je ona živjela, mogli smo vidjeti na reviji. Mala roza, pučasta roccoco usta, kružni obraščići, crvena olovke unutar oka radi snenog pogleda i nezaobilazni mladež rađen je na modelu koristeći kazališne tehnike. Za frizuru Marije Antoanete zaslužan je studio Spinax.

Hemyca
Hemyca

Hemyca 

Miljenice Anne Wintour svoju djevojku ovo proljeće vide vrlo svježu i prirodnu s minimalno make upa. Kao podlogu korišten je Ideal flawless matirajući puder, a na obraze je nanešeno rumenilo u nijansi Peach. Na usnama je nanešen ruž u nijansi Pout,a na njegaje dodatno stavljeno sjajilo Ultra glazewear u nijansi Clear. Za pravu ljetnu frizuru zaslužan je frizerski salon Iggy.