Wall.hr i NIVEA vas nagrađuju: Učvrstite svoje tijelo novim Q10 hlačicama

| Beauty |

NIVEA Q10 hlačice za oblikovanje
NIVEA Q10 hlačice za oblikovanje

NIVEA se jedinstvenim inovativnim Q10 hlačicama za oblikovanje i učvršćivanje pobrinula da vaše tijelo zablista u omiljenim lepršavim haljinicama i kratkim hlačicama koje ste jedva dočekali izvaditi iz ormara!

NIVEA Q10 hlačice za oblikovanje i učvršćivanje predstavljaju novi i praktičan način za učvršćivanje kože bez gubitka vremena. Posebna tkanina sadrži mikrokapsule koenzima Q10 koje otpuštaju aktivne sastojke u kožu putem tehnologije 'blagog pritiska' prilikom svakog pokreta, dok bademovo ulje i aloe vera hidratiziraju i njeguju kožu.

NIVEA Q10 hlačice za oblikovanje
NIVEA Q10 hlačice za oblikovanje

NIVEA Q10 hlačice za oblikovanje i učvršćivanje možete nositi cijeli dan, bilo na poslu, kod kuće ili za vrijeme sportskih aktivnosti, a nisu vidljive ispod odjeće. Za najbolje rezultate preporuča se minimalno nošenje hlačica 6 sati dnevno kroz razdoblje od 2 tjedna. Niti nakon 30 pranja njihova učinkovitost se ne smanjuje. Izuzetno su praktične te će se jednostavno uklopiti u vašu dnevnu rutinu za učinkoviti način učvršćivanja kože. Hlačice omogućuju savršeno prianjanje uz tijelo i prilagođavaju se svakoj silueti istovremeno pružajući udobnost i neometane prirodne pokrete tijela.

NIVEA Q10 hlačice za oblikovanje
NIVEA Q10 hlačice za oblikovanje

Wall.hr i NIVEA vas daruju ovim čarobnim hlačicama koje su san svake žene jer bez napora učinkovito učvršćuju kožu i oblikuju siluetu za kojom svi težimo. Redovna cijena im je 99,90 kn, a mi nagrađujemo čak tri vjerne čitateljice (ili čitatelja! Nemamo ništa protiv da razveselite svoju bolju polovicu, sestru, mamu,...). 

Sve što trebate napraviti je:

  1. Lajkati Wall.hr službeni Facebook profil
  2. Ispod članka u komentaru objasniti "Zašto baš vi zaslužujete Niveine Q10 hlačice za oblikovanje?"

Šanse za osvajanje nagrade su ti veće ako članak podijeliš (na opciji javno), ali presudna će biti kreativnost odgovora! Pobjednika ili pobjednicu objavit ćemo u ponedjeljak 6. lipnja!