U borbu protiv vrućina: Kako produljiti svježinu i miris kože?

| Beauty |

Top 6 novih cvjetnih proljetnih mirisa
Top 6 novih cvjetnih proljetnih mirisa

Svi želimo ostati svježi i mirisni od prvog jutarnjeg tuširanja pa sve do kraja dana, ali često nas u tome zeznu vrijeme i okolnosti s kojima se susrećemo kroz dan. Međutim, postoje sitni trikovi pomoću kojih možemo zadržati i produžiti svjež miris na koži cijelog dana. U nastavku pročitajte 10 jednostavnih savjeta kojima ćete duže ostati mirisni!

1) Ne trljajte parfem na kožu - Nakon što ga našpricate na ključne točke, nemojte ih protrljati zapešćem jer ćete tako brže izgubiti prvu notu parfema.

2) Koristite sprej za plahte i jastučnice - Ovaj mali trik omogućit će vam da uvijek legnete i ustanete okupani blagim mirisom.

3) Nosite putni sprej za stopala sa sobom u torbici - Na ovaj način ćete izbjeći neugodan miris stopala koji često bude rezultat cjelodnevnog rada u nezgodnim cipelama. 

4) Stavite mirisnu vrećicu u ladicu s čarapama i donjim rubljem - One skupljaju neugodne mirise i ostavljaju svježi miris na sve oko sebe.

Chanel Chance Hair Mist
Chanel Chance Hair Mist

5) Nabavite parfumirani sprej za kosu - No uložite u onaj koji zaista ostavlja dugotrajan miris na kosi. Nanesite ga na kosu ujutro prije posla i ponovno navečer prije izlaska.

6) Deodorant na bazi ulja je pun pogodak - Deodorant na bazi ulja duže ostaje na koži i ostavlja intenzivniji miris jer su više koncentrirani i postojaniji od onih na bazi alkohola.

Garnier Neo mist

7) Nanosite parfem i na torzo - Parfem nanesite i na torzo i na točku iza koljena jer se tijelo na tim mjestima brzo zagrije te odašilje ugodan miris.

8) Kombinirajte mlijeko za tijelo i maglicu za tijelo istoga mirisa - Ovakva ubojita kombinacija garantira dugotrajan miris. Ujutro nanesite mirisno mlijeko za tijelo, a navečer ga samo osvježite parfemskom maglicom za tijelo istoga mirisa.

9) Izbjegnite suha usta žvakaćim gumama - Osvježavajuća žvakača guma potaknut će vlaženje usne šupljine čime ćete izbjeći stvaranje neugodnog mirisa. Također, ako imate suha usta izbjegavajte korištenje vodice za ispiranje usne šupljine s alkoholom, jer on dodatno isušuje usta.

10) Ostanite mirisni i u intimnim područjima - Paketić vlažnih maramica za intimnu njegu u torbici će vam osigurati dugotrajnu svježinu!