Što je zajedničko Zagreb i New York Fashion Weeku?

| Beauty |

Georgia Harding

Na drugoj večeri Dreft Fashion Weeka vidjeli smo kolekcije čak pet dizajnera, a osim njihovih najnovijih kreacija zanimalo nas je kakve će šminku i frizuru nositi njihovi modeli, jer već i ptice na grani znaju da je hair i make-up veoma bitan dio stylinga te da dizajneri pomno smišljaju i ovaj dio svog predstavljanja. I ove sezone za make-up manekenki i manekena na DFWZ-u zaslužan je Avon čije su proizvode nanosili već uhodani tim Profokusa vizažista s Kristinom Atletić na čelu, dok su za frizure zaslužni poznati zagrebački frizeri i frizerke.

Georgia Harding
Georgia Harding

Tako je za reviju Georgie Harding make-up bio veoma prirodan i jednostavan, gotovo neprimjetan, dok je za zalizani izgled kose zaslužan frizerski studio Zanetti. Jednostavan i proćišćen izgled sjajno se uklopio s proljetnom kolekcijom londonske dizajnerice.

Kralj i Krajina
Kralj i Krajina

Za reviju mladih dizajnerica koje su se predstavile pod imenom Kralj i Krajina, vizažisti Profokusa također se nisu previše igrali s bojama, a na oči modela naneseno je smeđe sjenilo čime su oči došle u prvi plan. Za opuštene, ali veoma voluminozne pundže na vrhu glave zaslužan je Salon Rene.

Zjena Glamočanin
Zjena Glamočanin

Vatromet boja doživjeli smo kad su na pistu izašli modeli Zjene Glamočanin koja je svoje manekenke zamislila s veoma jednostavnim make-upom koji je uključivao crveni ruž i trepavice istaknute maskarom, ali dramatičnost je postignuta neobičnim crvenim, plavim i žutim nanosima boje na licima modela. Modeli su i ovoga puta imali voluminozne pundže koje su frizeri iz Beauty Academy Dubrava dodatno ukrasili trakama u raznim bojama.

Kitty Joseph
Kitty Joseph

Najjednostavniji make-up svakako su imali modeli Kitty Joseph, pa su manekenke izgledale kao da nemaju šminke na sebi, a ovom svježem i vrlo prirodnom looku doprinijele su sleek frizure koje su radili stručnjaci iz studija Zanetti.

Natalija Smogor
Natalija Smogor

Zadnja je svoju kolekciju prikazala Natalija Smogor, a make-up modela nije koloristički nimalo odskakao od prikazane kolekcije pa su modeli imali ljubičasto sjenilo na očima, a za glamuorzne i veoma trendi frizure gdje je kosa uvijena, ali stavljena na jednu stranu, zaslužan je frizerski studio Colore.

New York Fashion Week

U videu koji vam donosimo, Avon je službeni make-up revije Elizabeth & James na New Yorku Fashion Weeku, a predivna Irina Shayk pokazuje nam kakav make-up se koristi u ovoj modnoj metropoli te pozdravlja Hrvatsku.