Trendy pletenice koje će vas pomladiti i osvježiti

| Beauty |

Trendy pletenice već su neko vrijeme savjet svih beauty stručnjaka za postizanje izvrsnog looka

Pletenice već dvije sezone dominiraju trendovima za proljeće i odlično su stilsko rješenje za sve žene s dugom kosom koju bi željele maknuti s lica, a istovremeno izgledati chik i elegantno. Još jedan razlog zbog kojeg obožavamo pletenice jest taj što one vrlo često mogu pomladiti lice pogotovo kad su ispletene na način da ne izgledaju pretenciozno. Donosimo vam naš izbor najboljih pletenica s kojima ćete zablistati i izgledati svježe i koje pritom nije teško napraviti. 

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

 Klasična „kruna“ pletenica kakvu nosi Jennifer Lawrence uvijek je nepogrešivi izbor. Ukoliko izvučete nekoliko pramenova da vam padaju niz lice, dobit ćete odličan opušteni i svježi look. 

Poppy Delavigne
Poppy Delavigne

Pletenica  Poppy Delavigne je zapravo vrlo slična klasičnoj „kruna“pletenici, ali ona svoju nosi ispletenu više na stražnjem dijelu glave s manje izvučenih pramenova kose. Vizualni dojam je jednako uspješan . 

svježi izgled Harley Viere Newtona
svježi izgled Harley Viere Newtona

Ovaj se izgled najbolje postiže kad je kosa svježe oprana i tad je pletenicu najlakše oblikovati. Manji dio kose ispletite na vrhu glave, a ostatak lagano valovite kose jednostavno pustite. Inspirirajte se pletenicom kakvu nosi američki model i dj, Harley Viera Newton. 

Lucy Liu
Lucy Liu

Pletenica u obliku riblje kosti kakvu je odabrala Lucy Liu i koju je nosila na jednoj strani jedan je od naših favorita. S ovom frizurom možete zablistati i u dnevnim, ali i u večernjim svečanim varijantama i stoga je izvrsni funkcionalni i estetski izbor. 

Karolina Kurkova
Karolina Kurkova

Sličan izbor pletenice imala je i Karolina Kurkova, ali s malo opuštenijim pristupom u pletenju. Takva pletenica ublažila je oštrinu njezinog cjelokupnog stylinga te je dodala pomalo sramežljivi element cijeloj priči. Rezultat je predivna frizura koja otvara lice i izgleda genijalno

Selita Ebanks
Selita Ebanks

Pletenica kakvu nosi Selita Ebanks, britanska glumica i model, jedna je od ljepših koje smo vidjeli. Ova je frizura posebno poželjna za žene koje imaju stepenasto ošišanu kosu pa one najkraće dijelove kose možete ostaviti po sredini, a najdulje pramenove ispletite u opuštenu pletenicu. Kosu koja nije ispletena dodatno možete ukrasiti s laganim valovima. Elegantni izgled je zajamčen. 

Margot Robbie
Margot Robbie

Sjećate se osnovne škole i pletenice koju su vam bake plele ujutro prije škole? Margot Robbie pokazuje kako se seksi izgled može postići upravo s takvom pletenicom. Prednji dio kose prebacite iza i ispletite običnu pletenicu koja vam pada na leđa. Jednostavno , ali efektno.