Otkrijte 8 vrsta ženskih orgazama koji će vas oduševiti

| Beauty |

Ženski orgazam se smatra kompleksnijim od muškog i može se postići na različite načine
Ženski orgazam se smatra kompleksnijim od muškog i može se postići na različite načine

Jeste li znali da žene imaju mogućnost iskusiti više različitih oblika orgazama? Ono što se obično sažima u sintagmi: „biti dobar u krevetu“ znači više od toga, a to je da znate udovoljiti partnerici u krevetu i priuštiti joj orgazam. Zapravo, može se reći da to znači istražiti na koje sve različite načine žena može postići orgazam. Mi vam u nastavku donosimo 8 različitih primjera i vrsta orgazama kojima svoju partnericu možete dovesti do nevjerojatnog užitka i orgazmičkog iskustva

Stimulacijom klitorisa 

Ova vrsta orgazma proizlazi iz direktnog kontakta s klitorisom, a uzrokuju ga snažni i ugodni osjećaji koji se iz klitorisa poput valova šire kroz cijelo žensko tijelo. Klitoris je najosjetljiviji dio ženskog tijela s dvostruko više nervnih završetaka od primjerice penisa, a orgazam se postiže različitom vrstom stimulacije, od oralne do one rukom. Ipak, osjećaj nije za sve žene jednak pa intenzitet orgazma može ovisiti od žene do žene. 

Vaginalni orgazam 

Ova se vrsta orgazma povezuje s vaginalnim zidovima i usmjeren je na područje oko zdjelice ili nižih područja trbuha. Ponekad se može širiti prema gore i prema van, ovisno o intenzitetu i iskustvu osobe s kojom ste u spolnom odnosu. Ponekad je potrebno malo više vremena da se postigne, a ustaljena ritmika odnosa je najlakši način da se on doživi. Velika se većina žena slaže da je ovaj tip orgazma manje intenzivan od orgazma do kojeg se dolazi stimulacijom klitorisa, ali i da ga osjećaju „dublje“. Stvara se u osjećaju koji dolazi poput plime, polako raste, a potom eksplodira iz dubine vagine. 

Stimulacijom G-točke

Orgazam koji počinje kod G-točke i može ostati uz nju dok se doživljava vrhunac, ali može i intenzivno prožeti cijelo tijelo. Postoji nekoliko načina kojima možete stimulirati žensku G-točku. Ritmičko pritiskanje i kružni pokreti koji će uzrokovati trenje su najbolji načini za postizanje. Mi vam savjetujemo tantričku senzualnu masažu koja će intenzivno stimulirati ovaj dio ženskog dijela koji je vrlo često nepravedno zapostavljen.

Stimulacijom određenih dijelova tijela koji nužno ne moraju biti povezani sa seksualnošću može se isto postići orgazam
Stimulacijom određenih dijelova tijela koji nužno ne moraju biti povezani sa seksualnošću može se isto postići orgazam


Ženska ejakulacija (Squirting) 

Ovaj vrlo moćni tip orgazma se postiže drevnim tantričkim metodama. Ukoliko vam partner priušti ovakav orgazam, tijelo će vam biti ispunjeno pozitivnom energijom i osjećajem sreće i mira. 

Stimulacijom grudi

Vjerojatno niste znali da su ženske bradavice povezane s nervnim završecima u ženskim genitalijama i zato velika većina žena osjeća direktnu vezu s klitorisom prilikom stimulacije bradavica. Ipak, slično kao i s orgazmom na temelju stimulacije klitorisa, ovakav tip orgazma ne mogu doživjeti sve žene jer ovisi o individualnoj osjetljivosti bradavica svake žene. 

Oralni orgazam 

Mogućnost doživljavanja oralnog orgazma ovisi o osjetljivosti usne šupljine. Naime, postoji određeni broj žena koje mogu doživjeti orgazam tijekom ljubljenja jer usta općenito imaju veliku ulogu u poimanju ljudske seksualnosti. Oralni orgazam može se dogoditi tijekom bilo koje intimne radnje koja se izvodi oralno poput pružanja oralnog seksa, ljubljenja itd.

Kožni orgazam 

Vjerojatno niste znali da se orgazam može postići i senzualnim pokretima i trljanjima određenih dijelova ljudskog tijela koji nisu nužno povezani sa seksualnošću.
Primjer su orgazmi koje žene mogu doživjeti tijekom masaže. 

Mentalni orgazam 

Orgazam koji je definitivan dokaz da je inteligencija seksi.  Može ga stimulirati nečija vizualna i auditivna pojava. Primjer su filmovi, videa, seksualno ponašanje koje je isticano pred drugima ili seksualno nabijeni razgovori prije samog seksa. Žene u takvim prilikama mogu biti toliko uzbuđene i doživjeti orgazam na temelju samog uzbuđenja.

Navedene vrste orgazma omogućiti će vam da se osjećate smireno i sretno
Navedene vrste orgazma omogućiti će vam da se osjećate smireno i sretno