Od sada i u Zagrebu: svjetski hit za pomlađivanje – microneedlyng

| Beauty |


Microneedlyng u Tonusu

Sve žene žele lijepo izgledati i biti mlade, svježe, bez bora, podočnjaka, akni i ožiljaka. Nitko ne voli naboranu kožu, ali starenje je prirodan proces i nažalost mlada, glatka i zategnuta koža s vremenom postaje umorna i obješena.

Mnoge žene niti ne pomišljaju da odu na zatezanje kože plastičnom operacijom tzv. liftingom. Radije biraju prirodniju opciju pomlađivanja kože - bez noža. Trenutno veliki svjetski hit za kojim luduju mnoge zvijezde je MICRONEEDLYNG. Microneedlyng je upravo to - pomlađivanje bez noža i mnoge poznate osobe ovaj tretman rade i kod kuće.

Što je  točno Microneedlyng pitali smo vlasnicu zagrebačkog Centra zdravlja i ljepote Tonus iz Radničke ceste 32/II, gospođu Mirjanu Sindičić koja ga je među prvima uvela u Hrvatsku.

„MICRONEEDLYNG je tretman za pomlađivanje lica, vrata, dekoltea, ruku, tijela s iznimno dugotrajnim učinkom, ali microneedlyng je i tretman za tretiranje vlasišta zbog ispadanja kose kod muškaraca i žena. Kod svih oblika alopecije kosa nakon ovog tretmana ponovno raste“ otkrili su nam u Tonusu. 

Microneedlyng u Tonusu

Kome i zašto predlažete MICRONEEDLYNG?

„Microneedlyng daje zaista izvanredne rezultate. Intenzivno njeguje kožu, reparira je, puni i stimulira. Žena u dobi od 50-ak godina pravilnim tretmanom popunjavanja bora i vraćanja volumena, bez operacije i botoxa microneedlyngom može izgubiti i do 10 godina što je zaista u najmanju ruku čudesno. Mnogi su već u Tonusu isprobali microneedlyng i oduševljeni su.“

Microneedlyng u Tonusu

Nakon koliko tretmana se vide rezultati?

„U Tonusu koristimo snažne ampule hijalurona pa su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana. Ovo je potpuno bezbolna metoda koja savršeno uklanja neumoljive okomite bore oko usta, tamne podočnjake i one napuhnute, zateže konture lica i pomlađuje ruke. Tretman se radi s mezogunom, uređajem s tankom iglicom koji stvara sićušne rupice u gornjem sloju kože, što pokreće tijelo za stvaranje novog kolagena i elastina. Rezultati su poboljšana tekstura i čvrstoća kože, kao i smanjenje bora, ožiljaka, pora i strija.“

Kako smo si mi žene obično uvijek na zadnjem mjestu i u zadnji čas poduzimamo neke korake da bi bile što ljepše i mlađe te bolje izgledale za ljeto koje dolazi, vrijeme je da odlučite jednom sebi biti prve i poklonite si pomlađivanje bez noža.