Novi genijalni aparat za kosu bojanje čini lakšim nego ikad

| Beauty |

Pravana

Svaka žena koja je ikad u životu bojala kosu zna koliko vremena potroši na taj tretman. Ovisno o tome koliko svijetlo želite ići, proces može trajati i satima. A onda smo čuli za Blonde Wand, aparat za kosu od Pravane koji ju posvjetljuje u nevjerojatno brzom roku! U prijevodu, garantira da možete doći od svijetlo smeđe do platinum plave u nekoliko sekundi.

KAKO DJELUJE: Prvo ćete na kosu nanijeti posebnu kremu za posvjetljivanje, koju se koristi uz pomoć aparata. Zatim nanosite boju za pramenove i prekrivate ih folijom kako bi frizer to i inače uradio. Ali umjesto da držite boju na kosi dugo vremena, sve što trebate učiniti je priječi aparatom preko folija. 

ZAŠTO JE OVO BOLJE: Krema koja posvjetljuje i toplina iz aparata pomažu da proces bojanja bude brži. A kako boja neće predugo stajati na vašoj kosi, zapravo ju manje oštećujete!

KAKO GA NABAVITI: Blonde Wand biti će lansiran u odabranim salonima diljem svijeta početkom listopada i predlažemo da na njihovoj službenoj stranici pogledate gdje vam se nalazi najbliže.