Novi Dior make-up inspiriran je Marijom Antoanetom

| Beauty |

Dior Trianon beauty kolekcija

Dior je lansirao svoju novu kolekciju make-upa koja je inspirirana Marijom Antoanetom, no čini se kako Dior nije samo pronašao inspiraciju u velikoj vladarici nego i u njenom privatnom dvorcu, Petit Trianonu. Naime proljetna Diorova linije šminke dolazi pod nazivom Trianon. Nježne pastelne proljetne nijanse i ženstvene mašnice motivi su ove nježne make-up kolekcije koja je očito inspirirana cvjetnim vrtovima privatne rezidencije Marije Antoanete u blizini Versaillesa.

Dior s/s 2014 beauty kampanja
Dior s/s 2014 beauty kampanja

Glavni komad kolekcije, paleta je pastelnih sjenila Trianon Palette koja dolazi u kutijici u obliku mašnice, a uz sjenila ima i eyeliner i rumenilo.

Dior sjenila
Dior sjenila

Rumenila dolaze i u paleti 5 couleurs Trianon koja dolazi u dvije različite varijante - sa sivo plavim sjenila i s više rozim nijansama dok Diorshow mono sjenila dolaze u ljubičastoj i zelenoj boji.

Dior sjenila
Dior sjenila

Obožavatelji rumenih obraza razveseliti će se i novim nijansama rumenila u Diorblush Trianon seriji - koraljnoj i svijetlo rozoj.

Dior rumenilo
Dior rumenilo

Nove nijanse Diorshow Fusion Mono mat sjenila za oči su crna, siva, svijetlo ljubičasta, svijetlo roza i bež.

Dior sjenila
Dior sjenila

U kolekciji su se našla i dva proizvoda za njegu kože, primeri Dior’s Pore Minimizer koji je zadužen za smanjivanje pora i Glow Maximizer koji se se brine za sjaj vaše kože.

Dior primer
Dior primeri

Dior je svoje fanove oduševio i novim rozim nijansama Dior ruževa i sjajila za usne te lakova za nokte u plavoj i rozim bojama inspiriranih poznatom francuskom kraljicom.  

Dior sjajilo
Dior sjajila

Svi ovi novi Dior proizvodi biti će dostupni u parfumerijama i Dior prodajnim mjestima od sredine siječnja tijekom cijele sezone proljeće/ljeto pa si slobodno priuštite proizvode s kojima ćete se osjećati poput francuske kraljice. 

Dior s/s 2014 beauty kampanja
Dior s/s 2014 beauty kampanja