Ne morate ići kod frizera kako bi imali lijepo obojanu i snažnu kosu

| Beauty |

Znamo kako većina žena boji svoju kosu, točnije više od tri četvrtine žena starijih od 23 godine boji svoju kosu no znamo i kako je kosu bitno uz boju ujedno i njegovati. Svaka promjena kod kose je dobrodošla, pa tako naravno i ona koja se odnosi na novu boju za kosu. Žene koje vole osvježen izgled nove boje za kosu znaju kako je izrazito teško održati hranjivost i jačinu kose i vlasišta. Često zadovoljstvo kosom opada nakon dugo trajnog bojanja jer kosa oslabi i više ne izgleda njegovano pogotovo nakon što se željena boja ispere. No veliki broj žena kod kuće boja svoju kosu i brine ih što možda ne njeguju dovoljno svoju kosu pa odlaze kod frizera. Ne morate ići kod frizera kako bi imali lijepo obojanu, snažnu kosu koja nije suha, lomljiva i oštećena.

Garnier Color Naturals boje za kosu obogaćene su s tri hranjiva ulja – maslina, avokado i karite i kosi omogućuju dvije zaštite:

  1. zaštita - za svilenkasniju i sjajniju kosu
  2. zaštita – za bogatiju i dugotrajniju boju

Svi znamo kako kosa tretirana bojama zahtjeva posebnu brigu i njegu, no njega obojene kose vise ne predstavlja nikakav problem Garnier proizvodi uz prekrasnu i dugotrajnu boju pomažu da kosa dobije onaj željen sjaj te zdrav i prirodan izgled.

Garnier Color Naturals boje za kosu pružit će bogatu i dugotrajnu boju zahvaljujući kremastoj strukturi koja prodire duboko u vlas kose i ostaje zaštićena od ispiranja dugo vremena. Kosa napokon može biti  sjajna i svilenkasta, zdravog izgleda bez sijedih.

Nahranjena kosa znači bolja boja! Boja kose može biti postojana i dogutrajno izražena ako pravilno njegujemo obojenu kosu. Garnier proizvodi za bojanje kose pomažu očuvati vašu kosu, čineći je lijepom, sjajnom i mekanom te  samim time održati trajnost boje kako bi u njoj mogli uživati što dulje.