Najjednostavniji načini za temeljito čišćenje makeup četkica

| Beauty |

Beauty Tip: Posvetite se četkicama!
Nabavite četkice za apliciranje make upa!

 Za savršen makeup, čiste četkice za šminku su apsolutni must-have. Ali osim za savršenu aplikaciju makeupa, čiste četkice su esencijalne i za vašu kožu, a još više ako ih dijelite s nekim...Ne želite prenositi bakterije i stare ljuskice kože jedni na druge - tako praktički izazivate pojavu akni. 

Osim toga, čišćenje četkica za šminku doći će vam gotovo terapeutski. Imate stresan dan iza sebe? Ostavite sve i posvetite se četkicama za šminku. Od svih metoda na koje smo ikad naišli, moramo priznati da su se ove 3 pokazale kao najsigurnije i najefektivnije!

MASLINOVO ULJE + DETERDŽENT ZA SUĐE

Ovo je najčešća i najjednostavnija kombinacija koja vas nikad neće razočarati. Izmiješajte tekući deterdžent za suđe i maslinovo ulje u omjeru 2:1, umočite četkicu u dobivenu smjesu, lagano ju protrljajte o dlan i dobro isperite u toploj vodi. Samo pazite da pretjerano ne močite dršku četkice!

DR. BRONNER HEMP PURE CASTILE SOAP

Miris Dr. Bronner sapuna će vas odmah ubaciti u terapeutsko raspoloženje. Stavite malu količinu sapuna u dlan, uzmite četkicu i lagano je kružnim pokretima trljajte o dlan i zatim isperite toplom vodom. Iz nepoznatog razloga, ovaj sapun čini četkice bjelijima nego ikad!

DR. BRONNER HEMP PURE CASTILE SOAP
DR. BRONNER HEMP PURE CASTILE SOAP

BEAUTY BLENDER SOLID CLEANSER

Ova tehnika je najlakša od svih. Jednostavno direktno utrljajte četkicu o Beauty Blender sapun i isperite pod vodom.   

BEAUTY BLENDER SOLID CLEANSER
BEAUTY BLENDER SOLID CLEANSER