Najbolji skincare savjeti za žene u 30-ima

| Beauty |

5 najboljih stvari koje možete učiniti za svoju kožu u 30-ima
5 najboljih stvari koje možete učiniti za svoju kožu u 30-ima

Tridesete znaju biti toliko zbunjujuće, zar ne? Da, napokon ste si posložili život kako spada. Dobar posao, slatki stančić, stabilna veza. Ali što je s vašim zdravljem? I ako baš moramo pitati, s vašom kožom? U nastavku donosimo 5 stvari koje biste trebali uzeti u obzir prije nego se pojave linije i bore na licu.

1. RADITE PILING REDOVITO. Ne samo da nakupljanje mrtvih stanica kože može dovesti do neželjenih bubuljica već i izaziva preranu pojavu linija i bora na licu. Napravite dobar piling nekoliko puta tjedno i riješit ćete se oba problema. 

2. SMANJITE S PROIZVODIMA ZA ČIŠĆENJE LICA. Niste više u pubertetu i ne trebate pretjerano čistiti kožu jer tako možete izazvati dehidraciju kože, a time i bore. Dovoljno je da navečer očistite lice nježnom micelarnom otopinom. 

3. INVESTIRAJTE U DOBRU KREMU ZA PODRUČJE OKO OČIJU. Znamo da u anti-age skincare svijetu ima i previše proizvoda, ali odaberite jednostavnu, bogatu, hidratantnu kremu i odmah ćete osjetiti njene prednosti i čari.

Bobbi Brown Hydrating Eye Cream
Bobbi Brown Hydrating Eye Cream

4. UKLJUČITE SPF U SVAKODNEVNU RUTINU. U hidratantnu kremu. U makeup. U mist. U bilo što.

5. I DOBRO SE NASPAVAJTE. Nema te kreme i proizvoda koji može zamijeniti kvalitetan san. Tako vaše stanice kože imaju dovoljno vremena da se oporave. Vjerujte nam: kolagen će vam biti zahvalan.