Muče vas tanki i slabi nokti koji često pucaju i listaju se?

Najbolje rješenje za tanke i slabe nokte

| Beauty |

Muče vas tanki i slabi nokti koji često pucaju i listaju se? Imamo proizvod koji bi vam mogaopomoći u tom problemu. Ojačajte ih uz pomoć nove Depend linije za njegu i čvrstoću noktiju. Upoznajte inovaciju na području njege i proizvoda za lakiranje, jedinstvenu liniju za njegu noktiju čiji lakovi osim što njeguju, dozvoljavaju noktu da „diše“ potiču rast i jačanje noktiju. Depend Cosmetics, švedska firma koja razvija i proizvodi proizvode za njegu noktiju već 25 godina uspjela je, zahvaljujući posebnoj mješavini patentiranih sastojaka, podići lakove za nokte za novi razinu.

Depend je  lansirao na tržište jedinstvenu liniju koja pomoću inovativne 02 formula omogućuje kisiku da prodire u nokat do 30% u odnosu na ostale lakove za nokte koji su trenutno dostupni na tržištu. Rezultati testiranja obavljenih u fazi razvoja proizvoda pokazuju da prirodni nokti ostaju u puno boljem stanju ispod lakirane površine. Pažljivim i odgovarajućim odabirom sastojaka dobiveni su optimalni rezultati vezani za kvalitetu, funkciju, okoliš i sigurnost proizvoda.

Temeljeno na 02 formuli Depend je stvorio široku paletu jedinstvenih formula obogaćenih s velikim brojem esencijalnih i njegujućih sastojaka kao što su  aloe vera, avokado, ulje grožđa, kakao  i shea maslac, bademovo ulje i mnogi drugi hranjivi ekstrakti i vitamini.

Linija se sastoji od 5 različitih kategorija:

  • Proizvodi za njegu i jačanje
  • Proizvodi za lakiranje
  • Specijalni proizvodi
  • Odstranjivač laka za nokte
  • Njega ruku

U svakoj liniji postoji određeni broj proizvoda koji omogućuju optimalnu njegu i zdravlje vaših noktiju. Izdvojili smo ih par:

Lak za učvršćivanje noktiju  je  takozvan super “booster” za ekstremno suhe nokte koji vlaži i čini nokte otpornijima te ih učvršćuje i samim time pospješuje brži rast noktiju. 

Također, Dependov Stop splitting lak protiv listanja noktiju učvršćuje i štiti nokte. Panthenol vlaži i čini nokte otpornijima te zbog svog iznimnog sastava učinkovito sprječava listanje noktiju.
Proizvodi za lakiranje noktiju u svojoj liniji imaju 4 jedinstvnena laka za nokte.

Lak za nokte 5 u 1 je lak za nokte koji  u sebi ima zaštitu bazu, sprječava ljuštenje noktiju, vlaži, učvršćuje i štiti te sadrži nadlak za duge i neoštećene nokte.