Nagradni natječaj "Budi fit mama u 30 dana“!

| Beauty |

Web trgovina Clickway velikim nagradnim natječajem "Budi fit mama u 30 dana“ promovira novi proizvod Carb Block flastere koji blokiraju apsorpciju ugljikohidrata na način da sprečavaju deponiranje molekula glukoze (glikogena). Depoziti masti teško se razgrađuju i uzrokuju povećanje tjelesne mase. Flasteri sadrže potpuno prirodne sastojke: ekstrakt bijelog graha i guarane i odlična su pomoć u borbi protiv masnih naslaga, a dodatno pridonose podizanju razine energije i djeluju na zatezanje kože tijekom procesa gubljenja viška kilograma. Vrlo su jednostavni za primjenu i ne zahtijevaju previše vremena. Samo ih nalijepite na ruku i promatrajte učinak!

Natječaj „Budi fit mama u 30 dana“ organizran je u suradnji sa Suzanom Seleković, autoricom priručnika „15 minuta dnevno do vitkog tijela“ u kojem je jednostavnim jezikom objašnjeno kako se riješiti masnih naslaga na najbrži mogući način ne ugrožavajući mišićnu masu. Osim prilagođenog  programa vježbanja individualnom stupnju kondicije, u priručniku su prehrambene smjernice, recepti i razni trikovi kako što brže doći do željene linije i vratiti odbačene traperice i izgubljeno samopouzdanje. I sve to u samo 15 minuta dnevno!

Prema riječima Vanje Mamić, vlasnice portala za suvremenu i modernu ženu – Clickway, do ideje o pokretanju natječaja je došlo na temelju izuzetno pozitivnih iskustava Sunčaninih klijentica koje su paralelno s uputama iz priručnika koristile Carb Block. Biramo 5 mama koje će u periodu od samo 30 dana otopiti višak kilograma koristeći Carb block flastere, te pridržavajući se uputa iz priručnika „15 minuta dnevno do vitkog tijela“ uz stručno vodstvo autorice i trenerice Sunčane Seletković.

Postanite i vi fit mama! Prijavite se u periodu od 10. do 20. listopada, mršavite, ludo se zabavljajte i osvojite vrijedne nagrade! Više o detaljima natječaja pogledajte na web stranicama Clickwaya www.clickway.hr.