Makeup brend CoverGirl predstavio prvog muškog ambasadora

| Beauty |

CoverGirl
CoverGirl

James Charles ima tek 17 godina, beauty je vlogger i influencer, ima preko 600,000 Instagram fanova i skoro 100,000 pretplatnika na YouTubeu te je upravo proglašen prvim muškim ambasadorom brenda za CoverGirl (hoćemo li ga onda znati CoverBoy?) u punih 58 godina postojanja brenda. 

Charles je ovom titulom upravo ispisao beauty povijest. Već je promovirao proizvode brenda zajedno s Katy Perry, njihovom aktualnom ambasadoricom, ali pojavit će se i u TV, print i digitalnim kampanjama za CoverGirl. Prvi proizvod koji će brend lansirati pod palicom Charlesa? Novu CoverGirl So Lashy maskaru.

"Sve naše CoverDjevojke su uzorne, neustrašive, jedinstvene, hrabre u izražavanju, u borbi za ono u što vjeruju i redefiniranju ljepote. James Charles nije nikakva iznimka.", brend je izjavio u službenoj objavi. "Prije godinu dana, hrabro je odlučio otvoriti Instagram profil svijetu, koristeći dinamične makeup lookove kako bi pokazao različita lica svoje osobnosti te postao inspiracija ženama, muškarcima, dječacima i djevojčicama koji su možda u strahu od istog."

CoverGirl
CoverGirl

Jako je inspirativno vidjeti kako jedan poznati, etablirani i uspješni beauty brend priznaje i prihvaća činjenicu da makeup nije predviđen samo za jedan spol i pritom daje nadu mladim ljudima diljem svijeta kako njihovi snovi i osjećaju ne mogu i ne trebaju biti diktirani uvrijeđenim društvenim normama.