Lancôme donosi cijelu novu liniju makeupa u jastučiću

| Beauty |

"Cushion" (ili u doslovnom prijevodu: jastučić) puderi postali su pravi HIT u makeup industriji. Najbolji dio je svakako njihova formula koja nije ni tekuća, ali nije ni u kamenu. Puder se nalazi u formi jastučića i u pakiranju s njime dolazi i odgovarajuća spužvica kojom lako možete nanijeti ili popraviti puder tijekom dana. Jednostavnim pritiskom prsta ili spužvice, jastučić ostavlja idealnu količinu pudera koju zatim nanosite na lice.

Nadahnut iznimno inventivnim i visokim standardima azijske ljepote, Lancôme je 2015. kreirao vlastitu verziju jastučića kako bi potaknuo interakciju između različitih poimanja ljepote. Bio je to prvi jastučić jednog zapadnjačkog kozmetičkog branda koji je predstavio svoju reinterpretaciju make-up proizvoda: formulu kreiranu na temelju nagrađivane podloge Teint Miracle, a rezultat je bio Miracle Cushion.

Teint Idole Ultra Cushion Lancômeov je odgovor na novi tehnološki izazov, a to je visoka razina pokrivanja. Nova tehnologija Cushion Polar™ prilagođava se gušćoj, kremastijoj teksturi, omogućuje ispuštanje optimalne doze savršeno filtrirane formule, a tajna leži u dosad neviđenoj mrežici koja prekriva redizajniranu spužvicu-jastučić. Nova formula bogata je mikro pigmentima koji sakrivaju i najmanje nepravilnosti, dajući licu diskretan, svilenkasti sjaj koji uljepšava ten, te ujedno štiti od UV zraka (zaštitni faktor 50).

Lancôme također predstavlja i rumenilo u jastičiću: Cushion Blush Subtil. Kreirana na temelju tehnologije Air Cushion, njegova glatka i prozračna tekstura obavija lice očaravajućom svjetlošću, a pigmenti boje suptilno naglašavaju jagodice. Ovo zaigrano rumenilo dostupno je u šest ružičastih i narančastih nijansi koje se mogu koristiti same ili u kombinaciji.