Ladurée i Nina Ricci - savršena kombinacija okusa i mirisa

| Beauty |

Nina Ricci i Laduree

Poznata modna kuća Nina Ricci i slavna francuska slastičarska kompanija Ladurée ujedinili su se kako bi osmislili kombinaciju primamljivog mirisa inspiranog makaronima i makarone koje su izvor inspiracije i mirisa, Ladurée je već odavno osvojio mnoga srca, ali nismo ni sanjali da će osvojiti i srce jednog mirisa i da će upravo baza tog mirisa mirišati poput ovih savršenih kolačića.

Nina Ricci i Laduree
Nina Ricci i Laduree

Tako je stvoren "La Tentation de Nina", novo limitirano izdanje originalnog parfema Nina modne kuće Ninna Ricci iz 2006. godine Na njemu su surađivali profesionalni nos, parfumer Olivier Cresp i šef kuhinje ove čuvene pariške slastičarne, Vincent Lemains. Upravo su njih dvojica zaslužni za ovaj miris, na kojem su radili duže vrijeme, a sve kako bi kreirali miris koji biste željeli pojesti. Da bi ipak imali što i za pojesti pobrinuo se Ladurée koji je povodom ove suradnje izbacio specijalne makarone nazvane također "La Tentation de Nina".

Nina Ricci i Laduree
Nina Ricci i Laduree

Novi miris iz tvornice Nine Ricci najavljen je kao nešto novo, kao ozbiljnija ponuda na tržištu mirisa pa je, unatoč tome što je inspiran slatkim kolačićima, manje sladak. Sam miris "La Tentation de Nina" je svježa cvjetno – voćna toaletna vodica. Nosi miris Nina makarona s džemom od maline, limunom i ružom. Gornje note uključuju citrusne note bergamota koje prelaze u srce maline, badema, limuna i bugarske ruže koji su spojeni zajedno u miris makarona,  dok samu bazu čine note Bourbon vanilije, bijelog mošusa i sandalovine.

Nina Ricci i Laduree
Nina Ricci i Laduree

Ovaj luksuzni duo za koji smo sigurni da će osvojiti mnoge pripadnice ljepšeg spola kreće u prodaju 20. siječnja što ga čini odličnim poklonom za Valentinovo.