Kakve frizure ove zime nose slavne Hrvatice?

| Beauty |

Sanja Vejnović, Jelena Veljača i Anonija Stupar Jurkin

Poznati i cijenjeni frizerski Salon F i njegov talentirani kreativni voditelj Zvonimir Franić za ove hladne dane pripremili su jednu pravu frizersku poslasticu – novu kampanju Salona F u kojoj predstavljaju tri nova zaštitna lica. Radi se o tri velike dive, jedna je poznata scenaristica najboljih hrvatskih televizijskih serija, druga je dugogodišnja voditeljica RTL televizije, a treća cijenjena glumica, tri dive Salona F su Jelena Veljača, Antonija Stupar Jurkin i Sanja Vejnović. Tri dive, tri različite boje kose i tri različite duljine kose predstavljaju zaštitni znak salona F ove sezone, a to je voluminozna, sjajna kosa svih duljina. Kampanju potpisuje hvaljena Mare Milin koja je izvrsno uhvatila kreativnost i talent Salona F i ljepotu Jelene, Antonije i Sanje. 

Jelena Veljača
Jelena Veljača

U kampanj je Jelena Veljača prikazana s dva različita stylinga kose koja predstavljaju voluminoznost i ženstvenost. Pletenicom se naglašava jedna doza ležernosti što u konačnici rezultira velikim seksipilom. Prepričavajući dojmove sa snimanja Jelena kaže "Zvone i ja upoznali smo se na snimanju jedne kampanje prije nekoliko godina, kad je imao silno strpljenje za sve moje zahtjeve oko kose. Zato sam s oduševljenjem prihvatila ideju da budem zaštitno lice Salona F! Moja kosa je gusta i čupava i teško je sama mogu kontrolirati. Treba mi stalna njega a u F-u uz kavu i intimnu atmosferu ni ne primjetim da je frizura već gotova!". 

Antonija Stupar - Jurkin
Antonija Stupar - Jurkin

Antonija Stupar Jurkin u kampanji se pojavljuje s tri različita stylinga kose u kojima je veliki naglasak stavljen na sjaj i volumen kose. „Snimanje je bilo jako zabavno I opušteno. Zvonimir je okupio jako dobar i profesionalan tim oko sebe, od fotografkinje Mare Milin, kolegica koje su sudjelovale sa mnom na kampanji, Sanje i Jelene, vrhunskog make upa i stylinga pa sve do odličnog cateringa. Baš sve je bilo izvrsno. Za Zvonimira imam samo riječi hvale, od kada on brine o mojoj kosi stvarno imam jednu brigu manje u svom životu. Apsolutno mu dajem odriješene ruke što se tiče njege, stila, boje, dužine kose i uživam u svakoj prekrasnoj frizuri koji mi napravi“ rekla je Antonija o samom snimanju. 

Sanja Vejnović
Sanja Vejnović

Na Sanji Vejnović naglašena je lijepa, njegovana kosa koja je iznimno zaglađena i uredna. Na taj način se dobiva i dodatni sjaj kose. „Na snimanju mi je bilo izvrsno jer sam bila u dobrom društvu uvijek raspoložene Antonije i Jelene te energične Mare Milin. Bilo je lijepo biti okružen talentiranim mladim ljudima koji točno i pripremljeno znaju što hoće i trude se da to postignu. U takvom društvu vrijeme brzo prođe i rezultati su itekako vidljivi“ objasnila je Sanja.