Kakve frizure nam L’Oréal predlaže za jesen?

| Beauty |

Kako bi predstavio najnovije trendove frizura za sezonu jesen/zima, L’Oréal Professionnel razvio je novi koncept i transformirao svoje kolekcije boja u ‘It’ koncept. Danas trendovi, ili ono što se smatra “it” mogu doći od bilo kuda – modnih pisti, crvenog tepiha, ali i s ulice. Iz tog razloga, L’Oréal Professionnel crpi inspiraciju iz najvažnijih modnih događaja, svjetskih zvijezda i modnih ikona s ulice kako bi stvorio 3 ključna It Looka sezone. Ova demokratizacija razvijanja trendova dolazi s popularnošću "It" djevojaka: mladih žena svjetski poznatih po svojem osjećaju za stil, originalnom ukusu za odjeću i hrabrim odabirom frizura. Ove žene zapravo, uz holivudske zvijezde, predstavljaju današnje trendseterice! Po prvi put, L’Oréal Professionnel prezentira nove trendove frizura, It Looks jesen/zima 13/14 na trima, međunarodno poznatima It djevojkama:

Mary Charteris
Mary Charteris

Mary Charteris britanski je DJ i modna ikona, čije su najbliže prijateljice Kate Moss i  Stella McCartney. Slijedeći stope svoje tete, Daphne Guinness, Mary je pozirala za svjetske časopise i radila s dizajnerima kao što su Louis Vuitton i Jason Wu. 

Langley Fox Hemingway
Langley Fox Hemingway

Langley Fox Hemingway američka je umjetnica i model koja je skicirala za brandove kao što su Louis Vuitton i Marc Jacobs, te pozirala za časopise Grazia i Foam. 

Ella Waldmann

Ella Waldmann francuska je glumica i pjevačica. Isto tako je modna muza, koja je snimila kampanje za Cartier i Hermès. Trenutačno radi na albumu sa svojim partnerom Adrien Gallom, pjevačem francuskog rock banda BB Brunes.