Kako uvijek izgledati svježe i njegovano?

| Beauty |

Ujutro kada ste odmorni i naspavani, prije odlaska na posao, fakultet, u školu ili na trčanje vjerovatno izgledate svježe i njegovano. Ipak, takav savršen izgled treba zadržati do kraja dana. Pitate se kako? Danas vam donosimo nekoliko jednostavnih savjeta.

Bezalkoholni losion

Prije nego što nanesete šminku očistite lice losionom. Ipak, pripazite da to bude losion bez alkohola jer takav neće isušivati kožu. S bezalkoholnim losionom lice će zadržati vlagu i sviježinu tijekom cijelog dana.

Tonirana krema

Umjesto ponekad teškog tekućeg pudera, na lice nanesite toniranu kremu. Ona je prikladnija za dnevne obveze, a i nije previše upadljiva. Također ćete izjbeći neugledni izgled koji se ponekad dogodi nakon cijelodnevnog nošenja velike količine tekućeg pudera.

Puder u prahu

Nakon tonirane kreme lice matirajte puderom u prahu. Ako se tijekom dana na pojedinim mjestima počnete sjajiti, najbolje je da puder u prahu nosite u torbici kako biste se u svakom trenutku riješili sjaja.

Termalna voda

Osvježenje iz bočice je neka vrsta blagoslova, posebno ako dan provodite u zagušljivom prostoru. Dati će vam snage za nastavak dana, a i na trenutak ćete moći zamisliti kako stojite uz obalu gdje vas zapljuskuju valovi. Ima je za kupiti u svakoj boljoj ljekarni i to u zgodnom malom pakiranju, taman za žensku torbicu.

Voda

Koži je neophodna voda, zato pijte vodo tijekom cijelog dana i pritom dišite duboko, jer ćete izgledati blistavo i svježe.