Kako pripremiti kožu za bezbrižan odmor i zabavu na suncu?

| Beauty |

NIVEA SUN
NIVEA SUN

Ljeto uskoro počinje, a vi još uvijek niste učinili ništa kako bi pripremili svoju kožu za ono što slijedi? Nemojte očajavati, nismo ni mi! Osim ako ne želite prvih tjedan dana ljetovanja provesti u sobi liječeći opekline, za prvi izlazak na sunce se svakako treba pripremiti.

Sunce je definitivno sve opasniji neprijatelj naše kože, ali s obzirom na to da tako lijepo izgledamo preplanulog tena, naprosto ne možemo odustati od „ljetne boje“. Jako je bitno da na vrijeme odaberete kremu sa visokom zaštitom i protiv UVA i protiv UVB zraka. Ako ste i vi jedni od onih kojima ta podjela nikad nije bila jasna, vrijeme je za bilješke: UV zračenje na zemlji sastoji se od velike količine UVA zraka i ovisno o stanju ozonskog omotača, UVB zraka. UVA zrake potiču tamnjenje kože, ne prodiru duboko u kožu, ali duže izlaganje UVA zrakama može uzrokovati oštećenja kože dok UVB zrake prodiru u dublje slojeve kože i mogu uzrokovati veća oštećenja kože.

NIVEA SUN Protect & Moisture
NIVEA SUN Protect & Moisture

Zahvaljujući poboljšanoj formuli, NIVEA SUN Protect & Moisture učinkovito štiti vašu kožu, održavajući je mekom i podatnom - što je razlog zašto je ova linija naš ovogodišnji izbor! Proizvodi NIVEA Sun Protect & Moisture pomažu vama i cijeloj vašoj obitelji da još više uživate u svakom trenutku na suncu. Važno je odabrati zaštitno sredstvo za sunčanje koje vam najviše odgovara kako biste mogli uživati samo u najboljemu od sunca! Uz učinak vlaženja, svi proizvodi iz linije NIVEA Sun Protect & Moisture pružaju i naprednu zaštitu od UV zraka i opeklina od sunca

NIVEA SUN
NIVEA SUN

Također, izlaganje UV zrakama isušuje kožu, što nije samo rezultat znojenja. Stoga je NIVEA liniju proizvoda NIVEA Sun Protect & Moisture obogatila dodatnim ovlaživačima. Ova linija proizvoda omogućuje jednako ovlaživanje kao i losion za tijelo, a vašu će kožu održavati vlažnom 24 sata. NIVEA Protect & Moisture nudi razinu ovlaživanja koja se može usporediti s losionom za tijelo i koja vašu kožu hidratizira tijekom 24 sata. 

Novi proizvodi iz linije NIVEA Sun Protect & Moisture pružaju koži izloženoj suncu sve što joj je potrebno: jedinstvenu kombinaciju učinkovite i trenutačne UVA i UVB zaštite te vlažnost koja traje 24 sata. Uz kožu koja je tako meka i podatna možete u potpunosti iskoristiti svaki trenutak na suncu!