Najbolji savjeti za postizanje dugotrajne brončane puti

Kako na zdrav način dobiti brončanu put?

| Beauty |

Svi obožavamo lijepu i preplanulu put. Izgledamo mršavije, nepravilnosti se manje vide, sunce i sol isušuju prištiće pa nam je samim time ten bolji, dlačice postaju svjetlije i nekako kao da nam sve bolje stoji. Ipak, sunčeve zrake mogu piti opasne za naše zdravlje i kožu te se moramo pravilno izlagati suncu ako želimo dobiti zdravu i postojanu brončanu boju. Donosimo savjete kako pravilno postići preplanulu put:

1. Dobro se zaštitite prilikom izlaganja suncu
Kvalitetna zaštita prilikom boravka u prirodi je definitivno glavni segment dobivanja željene boje na zdravi način. Eveline proizvodi za zaštitu od sunca sadrže sve potrebne sastojke pomoću kojih možete bezbrižnu uživati i odmarati ispod sunca. Posebnost Eveline proizvoda, uz makadamija ulje, vitamin E, B-karoten i mnoge druge, je svakako Kukui ulje koje je karakteristično za Havaje. Kukui ulje  se brzo upija ali istovremeno dubinski hrani kožu ne ostavljajući ju masnom. Zahvaljujući složenoj formuli Eveline proizvode za zaštitu od sunca moguće je upotrijebiti i na mokroj koži. Ultra vodootporna formula ostavlja na koži nježan sloj idealan za zaštitu od štetnog zračenja i kod kupanja. Lako su razmazivi i za razliku od nekih proizvoda za sunčanje, nisu ljepljivi u smislu da se npr. nakon nanošenja pijesak ne hvata na tijelo. Zahvaljujući složenoj formuli Eveline proizvode za zaštitu od sunca moguće je upotrijebiti i na mokroj koži, ostavljajući nježan sloj idealan za zaštitu od štetnog zračenja.

Eveline u svom ljetnom asortimanu ima raznovrsne proizvode namijenjene svakom tipu kože: vodootporno losion za sunčanje (zaštitni faktor 20 i 30), ulje za sunčanje s akceleratorom (zaštitni faktor 6 i 10), suho ulje za sunčanje (zaštitni faktor 20) te inovativno zaštitnu kremu za lice (zaštitni faktor 50 i 30). Eveline krema za lice je pogodna za osjetljivu i alergijama sklonu kožu. Zahvaljujući HIGH PROTECTION SYSTEM tehnologiji (temeljenoj na najnovijoj generaciji fotostabilnih filtera), osigurava multidimenzionalnu zaštitu od UVA/UVB zraka, sprječava fotostarenje i pojavu pigmentacijskih mrlja, te garantira dugotrajnu zaštitu DNA kože.

2. Koristite proizvode za bržu preplanulost
Mnogi od nas nemaju priliku dugo biti na godišnjem odmoru i samim time trebaju proizvode koji će omogućiti što brže tamnjenje kože. Eveline ulje za intenzivno tamnjenje daje vašoj koži lijepu i zlatnu boju. Lagana, lako raspršujuća formula dubinski hidratizira, povećava elastičnost i intenzivno njeguje kožu. . Eveline akcelator za brzo tamljenje  je pogodan za sunčanje na plaži i solariju. Velika prednost je lagana i brzo upijajuća formula koja je obogaćena inovativnim FAST TAN Accelerator™ kompleksom te samim time pospješuje proizvodnju melanina u koži i osigurava brzi efekt prirodnog osunčanog tena.

3. Njegujte svoju kožu nakon dugotrajne izloženosti suncu
Pravilna njega nakon sunčanja je ključna za dugotrajnost preplanule puti. Površinski sloj kože se puno brže mijenja ako koža  nije dobro nahranjena i hidratizirana nakon stresnog izlaganja sunčevim zrakama. Eveline osvježavajući gel poslije sunčanja sastoji se od multi-funkcionalne formule obogaćene 5%D-pantenolom i antioksidantom Bioprotectyl® kompleksom odmah umiruje kožu nadraženu prekomjernim sunčanjem. Ublažava crvenilo, neugodan osjećaj peckanja i zatezanja kože.