Kako istodobno do glatke, meke i njegovane kože? Jednostavno!

| Beauty |

Još u starom Egiptu je glatko tijelo bez dlačica bilo mjerilo ljepote, a danas uredno depilirana koža postala je prava modna zapovijed koja vrijedi za nju ali i za njega. Otkrivena je tajna glatke, meke i istodobno njegovane kože. Saznajte kako efikasno i jednostavno zaustaviti rast dlačica te što dulje zadržati glatkoću nogu uz par kratkih savjeta:

1.Napravite piling prije uklanjanja dlačica

Prije uklanjanja dlačica britvicom izuzetno je bitno napraviti dobar piling kože. Naime, temeljitim pilingom dlačice postaju glatke te samim time koža puno bolje reagira na proces uklanjanja dlačica. Također, piling uklanja mrtve stanice i ostale nakupine na koži te pomaže uraslim dlačicama izlazak na površinu.

2. Koristite proizvode za depilaciju koji omogućuju spor rast dlačica i dugotrajnu glatkoću

NOVA linija iz Kozmetike Afrodita spaja multifunkcionalne proizvode koji omogućuju brzo, jednostavno i učinkovito uklanjanje dlačica u udobnosti Vašeg doma. Proizvodi su pogodni za svakoga jer su osmišljeni za potrebe suhe, osjetljive ili normalne kože lica i tijela.

Ako želite jednostavnu, brzu i bezbolnu depilaciju svidjet će vam se depilacijska krema za tijelo SENSITIVE s ekstraktom kamilice (posebice primjerena za osjetljivu kožu), depilacijska krema za tijelo HYDRA s aloe verom (primjerena za normalnu kožu), depilacijska krema za tijelo SUPREME s organskim arganovim uljem (primjerena za suhu kožu) te depilacijska krema EXTRA SENSITIVE s ekstraktom kamilice (primjerena za odstranjivanje dlačica na posebno osjetljivim predjelima: lica, bikini zone, pazuha).

 Težite li dugotrajnim rezultatima svakako isprobajte koži ugodnu prirodnu depilaciju, odnosno depilacijske trake s hladnom smolom koje nude i do 4 tjedana potpune glatkoće. Prema tipu kože možete birati između depilacijskih traka za tijelo SENSITIVE koje su obogaćene s ekstraktima kamilice i nevena za osjetljivu kožu te depilacijskih traka za tijelo SUPREME koje su obogaćene s arganovim uljem i vitaminom E za suhu kožu. Također, Afrodita je našla rješenje za sve nas za izrazito osjetljivom kožom, depilacijske trake EXTRA SENSITIVE odlikuje 99,9% prirodna formula stvorena posebice za vrlo nježnu i osjetljivu kožu te za odstranjivanje dlačica na licu i ostalim osjetljivim predjelima (pazusi, ruke, bikini zona).

Afrodita nije zaboravila ni na one koji za uklanjanje dlačica biraju klasičnu metodu - brijanje. U tu svrhu u laboratorijima Kozmetike Afrodita uvrstili su Gel za brijanje i tuširanje koji se bazira na 100% prirodnom uljnom kompleksu, ima iznimne njegujuće karakteristike, omogućuje jednostavno brijanje tijekom tuširanja te ujedno štiti kožu tijekom i nakon brijanja.

Za produljen učinak glatkoće nogu Afrodita predstavlja i revolucionarni »final MUST HAVE STEP« Gel nakon depilacije 3u1 koji kožu nakon svih metoda uklanjanja dlačica umiruje, djeluje blago antibakterijski, smanjuje mogućnost pojave neugodnih crvenih točkica, ublažava urastanje dlačica te dokazano usporava njihov rast.

3. Zdravijom prehranom do sporijeg rasta dlačica

Mnogi nisu svjesni kako djelovati izvana na dlačice ponekad nije dovoljno, pogotovo ako želite dugotrajnu glatkoću kože. Namjernice bogate vitaminima i mineralima imaju učinkovito djelovanje na hormone zadužene za rast dlačica. Stoga, u svoj dnevni meni uvrstite namjernice bogate vitaminima A, B3, B5, B6 i B12, C, poput banane, lubenice, brokule i mrkve jer one omogućavaju sporiji i ravnomjerniji rast dlačica.

Više informacija o proizvodima potraži ovdje