Jedna od ovih 10 finalistica sutra će postati 'Najsexy Hrvatica by Štajdi'. Što mislite koja?

| Beauty |

Ovaj tjedan saznati ćemo tko će postati 'Najsexy Hrvatica by Štajdi' za 2017. godinu. Ovaj izbor smo do sada popratili s nekoliko iznimno zanimljivih tekstova (ne budite lijeni pronaći ih), a posebno je važan i veliki intervju koji smo napravili s idejnim tvorcem izbora i jednim od najboljih domaćih fotografa koji je snimao čak i za 'Vogue'; Borisom Štajduharom.

Izbor je ušao u svoj posljednji tjedan i nakon što su čitatelji na nekim portalima dali svoj sud o tome tko je od ovih 10 kandidatkinja najsexy, te tako jednu od natjecateljica stavili u blagu prednost, stručni žiri koji čine Marijan Dužić, Audrey Tritto, dr. Zoran Žgaljardić, Monty Shadow i Boris Štajduhar, donijeti će konačnu odluku o tome koja će od njih ponijeti tu laskavu titulu.

Tu titulu, uzgred kazano, do sada su s ponosom nosile model i majka Malina Grahek, manekenka i voditeljica Nikolina Miletić Minovska, manekenka Petra Frković, glumica Ornela Vištica, model i pjevačica Mija Jurilj, manekenka i humanitarka Melite Fabečić Onyshenko, studentica Laura Pende i model s međunarodnom karijerom i sjajnom budućnosti Iris Volf.

U nastavku pogledajte fotografije finalistica te donesite vlastiti sud o tome koja bi trebala pobijediti. Glavni urednik našeg portala, g. Miro Par, upitan za svoje mišljenje, rekao je samo kratko kako misli da će doći do promjene na vrhu te da pobjednica neće biti ona za koju je najveći broj čitatelja jednog konkurentskog portala glasovalo.