Izgledajte i osjećajte se mršavije uz nekoliko trikova!

| Beauty |

Već i ptice na grani znaju da ne trebamo imati savršene proporcije i struk od 60 cm da bi izgledali privlačno i poželjno. Danas vam donosimo nekoliko trikova koji će vam pomoći da izgledate i osjećate se mršavije

1. Ispravite se

Ako popravite držanje, ne samo da će se naslage na trbuhu ispeglati, nego ćete odmah i osjetiti kako vam samopouzdanje raste. Ako imate male grudi, ispravite se i istaknite ih. Pravilno držanje čini naše tijelo vitkijim i veoma je važno da se ispravimo jer izgledamo sigurnije u sebe, a samim time i privlačnije.

2. Nosite odgovarajući broj donjeg rublja

Ono što vam treba je donje rublje koji će vam apsolutno odgovarati, što znači, nema naslaga na leđima koje kipe ili trbuha koji ispada preko ruba gaćica zbog neodgovarajućeg, često premalenog broja.

3. Pažljivo biraj boje

Izbegavajte svijetle boje jer zbog njih automatski izgledate deblje nego što jeste. Opće je poznato da tamne boje, posebno crna sužavaju pa nastojte nositi odjeću tamnih nijansi. Također, izbegavajte horizontalne pruge jer one dodatno naglašavaju širinu.  Ako ste jači u donjem dijelu, birajte tamnije hlače, suknje ili traperice.

4. Nosite obuću koja odgovara vašoj građi

Ako ste niski i malo jači, par platformi ili čizmica će vam dati na visini i produljiti figuru. Ako ste visoki i malo jači, par tamnih balerinki ili cipela s niskom štiklom će vas vizualno suziti. Izbegavajte tanku štiklu i cipele u špic jer one bolje pristaju mršavicama.

5. Izbegavajte debela-sam razgovore

Ovakvi razgovori vrlo loše utječu na samopouzdanje, a činjenica je da većina ljudi ni ne mari za to u onoj mjeri u kojoj vi marite, jer su previše preokupirani sobom. Ponosite se svojim tijelom onakvim kakvo je. Samopouzdanje je ključ dobrog izgleda.

8. Nosite odjeću u odgovarajućoj veličini

Ako ste broj 44, nemojte pokušavati ući u broj 40. Samo ćete izgledati još deblje jer će sve na vama kipjeti.  Ali, isto tako nemojte nositi brojeve koji će vas progutati. Dobro procijenite svoje tijelo i nosite odjeću koja vam odgovara.