IMAMO POBJEDNICU! Tea Lukić iz Zagreba je 'Najsexy Hrvatica by Štajdi' za 2017. godinu

| Beauty |

Tea Lukić je najseksi Hrvatica 2017. godine. Atraktivna Zagrepčanka najviše se svidjela baš svim članovima žirija. Naime, vlasnik Svepetrvs Resorta na Braču, Marijan Dužić, ni trenutka nije dvojio oko odabira pobjednice. Čim je vidio fotografije glasao je za Teu. Upravo je ona bila i prvi izbor gurua luksuza Montyja Shadowa, koji je i prošle godine glasao za nju, no većina je ipak tada odabrala Rabljanku Lauru Pende. Isto je glasala i luxury blogerica Audrey Tritto koja na svom blogu audreyworldnews ima više od 400 tisuća pratitelja.

Njoj se Tea također svidjela već prošle godine. Najnagrađivaniji hrvatski estetski kirurg, dr. Zoran Žgaljardić, također je na prvi pogled odabrao Teu.  Producent i organizator izbora, fotograf Boris Štajduhar, kazao je kako Tea ima veliku mogućnost transformacije te da je izuzetno fotogentična zbog čega je dobila njegov glas.

Čitateljima Indexa najviše se dopala Zagrepčanka Ana Kovačec, dok su na portalu nacional.hr izabrali su Elu Marinić.

Jedino je glavni urednik Wall.hr portala, gospodin Miro Par, svim silama gurao da tu laskavu titulu ponese mlada Lea Mardešić s Komiže, ali kako je isti bio izravno uključen i u proces snimanja djevojaka u Svepetrvs Resortu na Braču, njegov glas je nepravedno zanemaren zbog čega je on naknadno uložio i prigovor koji je izborno povjerenstvo elegantno odbilo.