3 razloga zašto biste uvijek trebali koristiti putnu verziju maskare

| Beauty |

Putno pakiranje maskare je bolje od običnog?!
Putno pakiranje maskare je bolje od običnog?!

Sigurno ste čuli da maskaru treba zamijeniti svaka 3 mjeseca. I prema mišljenju oftalmologa, to je najbolji način kako na vrijeme izbjeći sve šanse od infekcija. No bit ćemo iskreni, vrlo se lako dogodi da zaboravimo na rok trajanja naših omiljenih beauty proizvoda jer nam stoje u kolekciji ili torbici i datume otvaranja smetnemo s uma...

Razumijemo. I upravo je to razlog zašto smo se i sami prebacili na mini pakiranja svojih omiljenih maskara. Znate, one "testere" koje dobijete pri kupnji nekog proizvoda ili pak putna pakiranja koja neki brendovi nude. Jesmo vas zaintrigirali?

ONE TRAJU BAŠ ONOLIKO KOLIKO BI I TREBALE. Drugim riječima, onog trena kad vam treba zamjena - još uvijek ćete biti unutar 3 mjeseca od otvaranja maskare. Što znači da uvijek koristite svježu maskaru koja nudi najbolje za vaše trepavice. 

LAKŠE SU ZA KORIŠTENJE. Većina mini izdanja dolazi s četkicom koja je iste veličine kao i originalna maskara, ali imaju puno kraću dršku četkice. Ovo je čini puno jednostavnijom za korištenje jer ćete lakše doseći sve one male trepavice u unutarnjem i vanjskom kutu vašeg oka. 

STANU U BAŠ SVAKU TORBICU. I uvijek možete nanijeti svjež sloj maskare kroz dan. Znate kako kažu - najbolje stvari dolaze u malim pakiranjima...