Dvije najveće beauty tajne backstagea Fashion Weeka Zagreb

| Beauty |

Ovaj vikend se u Green Gold Centru održao ovosezonski Fashion Week Zagreb powered by Afrodita - najdugovječniji i jedini internacionalni modni događaj u Hrvatskoj. Upravo je backstage mjesto na koje uvijek volimo zaviriti, a opuštenost i vedro raspoloženje riječi su kojima možemo opisati atmosferu u backstageu ovogodišnjeg Fashion Weeka u Zagrebu.

Wall.hr kao medijski pokrovitelj Fashion Weeka Zagreb dobio je ekskluzivan pristup backstageu u kojem se cijeli dan nešto događa i veoma je zanimljivo gledati transformacije kroz koje prolaze modeli prije revija. Osim mnoštva manekenskih lica tu su i brojni vizažisti koji se brinu za make-up modela, ali i frizeri Keune akademije koji od ranih popodnevnih sati rade ono što znaju najbolje. 

Rukavica Las Chicks –Magic Glove

Sjajni vizažisti iz Učilišta Profokusa otkrili su nam i male beauty tajne koje oni jednostavno obožavaju koristiti prilikom nedostatka vremena iza kulisa. Jedna od tih tajni je svakako i Rukavica Las Chicks –Magic Glove uz pomoć koje su vizažisti uspjeli bez imalo napora te bez dodatnih sredstava skinuti šminku s manekenki u par poteza te ih tako brzo pripremiti za nove revije.

Magic Glove rukavica je obogaćena  srebrnim ionima te je antibakterijska i dermatološki ispitana. Odlična  je dnevna rutina za sve tipove kože, čak i za onu sklonu aknama i alergijama. Zahvaljujući srebrnim ionima ova rukavica štiti i čuva kožu, a njezina nježna mikrovlakna čiste pore i uklanjaju sve nečistoće čime se koža lica ne izlaže kemikalijama koje mogu uzrokovati iritacije. 

Rukavica Las Chicks –Magic Glove

Vizažisti su nam otkrili kako i privatno vole koristiti rukavicu te da svakodnevnom upotrebom, Las Chicks Magic Glove rukavica oslobađa kožu od mrtvih stanica i stimulira obnovu istih čineći vaše lice glatkim i sjajnim. Zaista je otkriće što je rukavicu samo potrebno umočiti u vodu i tako ukloniti s lica svu šminku i nečistoću, uključujući i maskaru, za koju sve žene znaju da treba puno muke da se u potpunosti odstrani. 

Također, vizažisti Profokusa preporučuju našim čitateljima još jedan jedinstven proizvod koji je na ovogodišnjoj reviji omogućio besprijekoran i preplanuti ten manekenki. Naime, u backstageu je korišten Marc Inbane prirodni sprej za samotamnjenje.

Marc Inbane tanning spray

Proizvod je obogaćen prirodnim sastojcima poput aloe vere i ginka koji čiste i hrane svaki tip kože. Brzo sušenje je element zbog kojeg su vizažisti FWZ-a bili jednostavno oduševljeni. Sprej je namijenjen za svakodnevnu upotrebu na cijelom tijelu i najbolji dio - ne ostavlja nikakve tragove na koži niti ružan narančasti pigment. Vizašisti Profokusa potvrdili su kako se sprej jednostvano i lako nanosi te se ravnomjerno apsorbira u kožu ostavljajući manekenke s prekrasnim preplanulim sjaje bez ikakvih mrlja ili nepravilnosti.

Marc Inbane tanning spray