Christian Louboutin proširuje svoju beauty liniju

| Beauty |

Kada je Christian Louboutin lansirao prvi ruž za usne 2012. godine, praktički je redefinirao luksuzni beauty svijet. Nekoliko godina kasnije, predstavio je prekrasne lakove za nokte, s kojima su svi bili opsjednuti. Ove godine, Christian Louboutin će lansirati jedan od najluksuznijih proizvoda koji ste ikada vidjeli - Loubilaque, novo sjajilo, odnosno lak za usne.

Christian Louboutin oduvijek je obožavao lakove - na kraju krajeva, nekada davno koristio je crveni lak za nokte kako bi obojio potplate na svojim ikoničkim cipelama. Loubilaque je mješavina tekućeg ruža i sjajila - izrađena je od visoke koncentracije pigmenata i ostavlja snažnu, bogatu i sjajnu boju na usnama.

Naravno da je i pakiranje pravo malo umjetničko djelo. Pakiranje svojim printom podsjeća na rep sirene, a poklopac na vrhu liči na krunu s malim prstenom - zbog čega ga možete nositi i kao komad nakita, ako to želite.

Lak dolazi u 8 različitih nijansa, uključujući nijanse roze, crvene i nude boje. Naravno da najluksuznije sjajilo na svijetu dolazi s jednako luksuznom cijenom. Loubilaque će se na tržištu prodavati po cijeni od 85 dolara (oko 550 kuna!), a od 1. srpnja dostupan je na službenoj stranici Christiana Louboutina, kao i određenim trgovinama poput primjerice Nordstroma.