Charlotte Tilbury lansirala kolekciju ruževa u suradnji s poznatim zvijezdama

| Beauty |

Charlotte Tilbury / Instagram
Charlotte Tilbury / Instagram

Kada ste Charlotte Tilbury, make-up artistica gotovo svake zvijezde koja postoji, ne možete lansirati suradnju samo s jednom poznatom osobom i klijenticom - lansirate kolekciju sa svima. Kim Kardashian, Miranda Kerr, Emily Ratajkowski i još 9 drugih svjetski poznatih zvijezda posudile su svoja imena (i zaštitnu boju usana) za nadolazeću "Hot Lips" kolekciju Charlotte Tilbury. Kako kaže sama vizažistica, uzela je "beauty DNA" svake žene te stvorila nijansu koja ih savršeno opisuje te se uz sve udružila i s humanitarnom udrugom "Women For Women International".

"Nijansa Helene Bonham-Carter je Hel's Bells - sama je smislila ime za nijansu! Cindy Crawford poželjela je onu pravi sivo-ljubičasti 90-ih, a nijansa Kim Kardashian-West je ona prava nježno nude-roza koja joj tako savršeno pristaje. Kim je prava moderna beauty ikona i htjela smo napraviti baš onu IT Kim nijansu, na što ukazuje i njeno ime - Kim KW.", kaže Charlotte Tilbury o kolekciji.

Charlotte Tilbury / Instagram
Charlotte Tilbury / Instagram

Za svaki prodani ruž iz "Hot Lips" kolekcije u prva dva mjeseca biti će donirana jedna funta u zakladu "Women for Women". Tilbury i njezinih 12 celebrity ambasadorica također planiraju podići svijest o problemu s kojim se bore žene kroz kampanju na društvenim mrežama, pod hashtagom #lipstickconfidence. Kolekcija u prodaju stiže sredinom srpnja zbog čega smo jako uzbuđeni, jer kako kaže Charlotte: "ruž je ona stvar zbog koje se osjećamo kao žena - daje nam samopouzdanje i osjećamo se moćnima"!