Beauty report Toyota Fashion Weeka Zagreb, 2. večer

| Beauty |

Utjecaji etno kulture u kolekciji Stolnik, vidljivi su i u make upu koji su izveli Kristina Aletić i njen Profokus tim, koristeći make-up Bobby Brown. Naglasak je stavljen na obrve, simbol buntovništva i emancipacije neponovljive Fride Khalo, no ljupka ženstvenost zadržana je naglašenim rumenilom obraza, na porculanskom tenu modela.

Beauty report, 2 večer

Za kosu na Toyota Fashion Weeku Zagreb zadužena je Keune akademija koja je za Stolnikovu reviju kosu svezala u kaotičnu punđu, isprepletenu dodacima za glavu napravljenih od materijala iz kolekcije, čime je postignut artistički dojam i naglašena individualnost svakog modela u kolekciji.

Beauty report, 2 večer

Make up za Tara fashion, inspiriran je auto-portertom Tamare Lempicke, poznate slikarice, feministkinje, čiju su ljepotu često uspoređivali s onom Grete Garbo. Obrve su u potpunosti eliminirane, a naglasak  je stavljen na konture lica i jake usne u tamno smeđoj boji.Bobby Brown paleta ruževa, dostupna je isključivo u Douglas parfumerijama. Umjesto frizure, modeli su nosili pokrivala za glavu i kape, koje su u prvi plan istaknule lice, besprijekornog tena i naglašene hladne elegancije.

Beauty report, 2 večer

Sportski dojam kolekcije, Petra Sever, šminkerica na reviji an-estetik naglasila je zdravim tenom modela, koji je dodatno naglasila shimerom s naglaskom na bold eyeliner.Breskvasti tonovi u prvi plan stavljaju svježinu i mladost , a mokra, zalizana kosa u misli zove ljeto i zalazak sunca na plaži.