7 beauty trendova koje možete nositi samo ljeti

| Beauty |

Savršen brončani ten
Savršen brončani ten

 Baš kao što ruž boje vina savršeno komplementira puloveru od kašmira, a rumenilo budi i naj bljeđu put zimi - tako su pojedini beauty trendovi (poput pletenica i bronzera) rezervirani za tople mjesece. U nastavku otkrijte kojih 7 morate probati ODMAH. Doslovno, ove sekunde. 

TIRKIZNI NOKTI

Postoje nijanse (poput kremastih neutralnih i jarko crvenih) koje pristaju uvijek, bez obzira na vrijeme u godini. Ali tirkizno plavi nokti ipak su rezervirani za vrijeme akda nam je koža savršeno osunčana. 

@kimkradashian
@kimkradashian

"BOXER" PLETENICE

U kombinaciji s lepršavom ljetnom haljinom izgledat ćete kao da ste izašli iz modnog časopisa. Ako ih kombinirate s puloverom, izgledate kao da idete pomusti kravu...

PLAVO SJENILO ZA OČI

Ista stvar vrijedi i za nijanse na kapcima, bilo da se radi o eyelineru u boji ili jarkom sjenilu preko cijelih kapaka. 

L’Oreal Glam Bronze Duo Bronzer
L’Oreal Glam Bronze Duo Bronzer

 

 

BRONZER PO SVUDA

Lagni sloj bronzera preko čela i obraza - i već ćete postići onaj savršen osunčani ten o kojem maštate cijelu godinu. 

SJAJNE USNE

Ruž može izgledati pomalo teško na usnama u ovo doba godine. Sjajne usne, s druge strane, su svježe i lagane. Posebno ako odaberete sjajilo roze ili koraljne boje. 

Mac Mineralize Glass
Mac Mineralize Glass

SJAJNI KAPCI

Sjajni kapci će savršeno komplementirati cijeli ljeti look. Možete ga postići tako da utapkate malo vazelina na kapke, a zatim nanesite lagani sloj tamnog sjenila kako bi se boja posebno istaknula.