5 načina kako vam topla voda s limunom može promijeniti život

| Beauty |

Voda s limunom
Voda s limunom

 Sigurno ste kad tad pročitali neki članak u kojem nevjerojatno lijepe žene otkrivaju kako izgledati odlično i čime održavaju figuru. E pa i mi smo pročitali prilično velik broj takvih priča i primijetili smo da se sve poklapaju u jednoj stavci: sve ujutro piju toplu vodu s limunom!

U nastavku donosimo sve prednosti tople vode s limunom i što ona čini za naše tijelo. Recimo to ovako: mi znamo što ćemo prvo popiti sutra ujutro...

POKREĆE PROBAVNI SUSTAV.

Topla voda s limunom stimulira probavni trakt, zbog čega naše tijelo bolje apsorbira nutrijente, a hrana lakše prolazi kroz crijeva. Limunski sok također je koristan kad se želite riješiti nadutosti.

MOŽE VAM POMOĆI IZGUBITI NEŽELJENE KILOGRAME.

Limuni sadrže pektin, vlakno koje je zaslužno za gubitak kilograma tako što vas dulje drži sitima. Ako ga uključite u svakodnevni meni, možda napokon vidite promjene na neumoljivoj vazi.

JAČA IMUNOLOŠKI SUSTAV.

Vitamin C - uvijek je dobar za borbe protiv prehlada i bolesti. Imajte na umu da vaš prirodan nivo vitamina može biti u opadanju kad ste pod stresom, zbog čega s eu takvim situacijama češće razbolijevamo - prema tome, u takvim trenucima u životu, slobodno pojačajte dozu.

POPRAVLJA KOŽU.

Vitamin C također je jako važan za kožu, jer igra važnu ulogu u sintezi kolagena, koji je ključan za održavanje kože elastičnom te popravlja oštećenja na njenim stanicama. Plus: topla voda s limunom odlično je oružje u borbi protiv prištića te zacjeljivanju ožiljaka. 

SMANJUJE UPALE.

Ako su vas ikad boljeli zglobovi ili mišići nakon treninga, onda znate kakav je osjećaj imati upalu mišića koja ne prestaje. Topla voda s limuna mogla bi vam u tome itekako pomoći.