5 načina kako koristiti sprejeve za lice

| Beauty |

Beauty sprejevi za lice MUST- HAVE su sezone!
Beauty sprejevi za lice MUST- HAVE su sezone!

Čuli ste za mistove za lice, ali niste sigurni čemu točno služe ili kako se koriste? Beauty sprejevi (ili mistovi) savršen su način kako osvježiti kožu lica u jednom potezu te joj dati svu potrebnu, dodatnu snagu da izdrži sve uvjete u kojima se nalazite. 

Lakoća kojom se koriste ne ostavlja prostor za izgovore i odoljenja ovim prirodnim, malim pomagačima. Plus: šminka će vam izgledati još bolje nakon što osvježite lice sprejem jer ćete ju hidratizirati i dodatno njegovati. Ako želite maksimizirati učinkovitost sprejeva za lice - ostavite ih u hladnjaku kako biste dobili pravo osvježenje koje koža zahtjeva, pogotovo sad kad krenu više temperature...

U nastavku otkrijte 5 načina kako najbolje iskoristiti beauty sprejeve za lice jer oni su sve samo ne obično prskanje vode na lice!

1. Vrijeme je za buđenje!

Ovo se možda čini očito, ali nema ništa bolje od laganog spreja za lice koji će pomladiti, osvježiti i probuditi kožu. To vrijedi za svako doba dana. 

2. Koristite sprej prije kreme za lice kako bi povećali moć upijanja

Iskoristite svoju hidratantnu kremu što više možete tako da kožu prijevremeno pripremite beauty mistom te tako povećate moć upijanja. Ovo je itekako koristan savjet pogotovo ako zaboravljate nahraniti kožu odmah nakon tuširanja.

MAC Fix+
MAC Fix+

3. Riješite se onog "puderastog" izgleda na koži

Pretjerali ste s puderom? Umjesto skidanja šminke i ponavljanja cijelog postupka, poprskajte lice beauty mistom preko područja lica za koje smatrate da ima previše vidljive šminke. Savjet: tapkajte prstima kožu dok se sprej ne upije kako bi dobili nešto prirodniji izgled.

4. Osvježite makeup

Nema ništa gore od odlaska u ured ili na večeru s ustajalom šminkom. Ili možda još gore, dodajući još šminke na već postojeću. Sprej za lice osvježit će malo vaš makeup i olakšati vam blendanje rumenila, bronzera ili korektora.

5. Održite kožu hidratiziranom.

Držite sprej za lice kod kuće, u svojoj torbici, u uredu i uvijek zapamtite da vam bude pri ruci dok letite avionom. Sprej za lice je poput vode. Ako se osjećate jako žednima onda ste već dehidrirani, a isto to vrijedi i za suhu, zategnutu kožu.

Bobbi Brown Face Mist
Bobbi Brown Face Mist