Kako uspješno prebaciti svoju beauty rutinu u ljetnu sezonu?

| Beauty |

4 načina kako prebaciti svoju beauty rutinu u ljetnu sezonu
4 načina kako prebaciti svoju beauty rutinu u ljetnu sezonu

 Vrijeme je iz dana u dan sve toplije, a osim vaše garderobe i beauty rutina također zaslužuje prebaciti se iz zimske u ljetnu sezonu. Ne samo da je došlo toliko novih trendova koje trebate isprobati, nego i novih proizvoda! Ljeto je savršena sezona za eksperimentiranje s lookovima i nemojte misliti da je rezervirano samo za BB kreme i vodootporne maskare. 

ZAPOČNITE S NJEGOM LICA

Tijekom hladnijih mjeseci obično koristimo više hidratantnih krema kako bi koža bila što mekša i otpornija na uvjete. Tijekom toplijih mjeseci slobodno smanjite s kremama. Ovo je također odlično vrijeme za korištenje ulja - iako vam se čini da bi mogla biti preteška, iznenadit ćete se kad shvatite kako se jednostavno upijaju u kožu, a i dalje hidratiziraju. 

Murad Oil-Control Mattifier SPF 15
Murad Oil-Control Mattifier SPF 15

PROMIJENITE TEKUĆI PUDER

Osim BB krema, možete slobodno koristiti i tekući puder, ali neka bude nešto laganije formule. Ne treba vam teško prikrivanje ni dugotrajna formula, puder na bazi vode sasvim je dovoljan. 

Clinique Acne Solutions Liquid Makeup
Clinique Acne Solutions Liquid Makeup

 

IGRAJTE SE BOJAMA

U hladnijim mjesecima obično gravitiramo tamnijim bojama kada govorimo o makeupu, ali čim se prebacimo u toplije mjesece, vrijeme je da izvadimo boje! Ljeti imamo savršen izgovor zašto nosimo jarke boje na usnama i noktima. 

M∙A∙C Retro Matte tekući ruževi
M∙A∙C Retro Matte tekući ruževi

ODABERITE KREMASTE PROIZVODE

Kada su se prvi put pojavila kremasta sjenila, nismo ih htjeli nositi u toplim mjesecima. Međutim, nove formule sve su bolje i bolje i sada kremasta rumenila, sjenila i ruževi imaju itekako dugotrajne formule - što ih čini savršenim odabirom za ljeto!

Bobbi Brown Pot Rouge
Bobbi Brown Pot Rouge