Željno iščekivani novi film Woody Allena

| Art |

Novi film Woody Allena ''Wonder Wheel'' obećava intenzivne međuljudske odnose i uzbudljivu gangstersku zavjeru, kao i međusobne progone. Već sada smo sigurni da jedva čekamo pogledati ovaj film.

''Wonder Wheel'' priča priču o četiri lika čiji su životi isprepleteni oko zabavnog parka Coney Island, sredinom 50-ih godina: Ginny (Kate Winslet, u ulozi za koju bi mogla biti nominirana za Oscara), je melankolična i emocionalna ženu koja je u prošlosti bila glumica, ali sada zarađuje da živi kao konobarica; njezin suprug Humpty (Jim Belushi, kojeg smo upravo gledali u 'Twin Peaks'); Mickey (Justin Timberlake), mladi i zgodni spasilac koji sanja o kazalištu i Carolina (Juno Temple), kći Humptya, koja se skriva od gangstera u očevoj kući.

Film također obilježava drugu suradnju Woody Allena s redateljem fotografije Vittorijem Storarom, koji je posebno radio na prezentaciji boje, od kostima protagonista do okruženja u filmu. Storaro je također inspiraciju pronalazio i u Coney Islandu, odnosno u slikama umjetnika i fotografa Reginalda Marsha te u djelima umjetnika Normana Rockwella.

Wonder Wheel u kina stiže 30. studenog, a do tada pogledajte trailer. 

Wonder Wheel : Official Trailer [HD] | Amazon Studios