Započinju ljetne CineKids projekcije u CineStar kinima

| Art |

Ljeto je počelo na najbolji mogući način u CineStar kinima uz hit godine za djecu „ Ledeno Doba: Veliki udar“ koji mališani, ali i njihove obitelji nestrpljivo očekuju. U CineStaru znaju da su djeca veliki obožavatelji kina i filmova, ali i poklona. Poznavajući svoje male posjetitelje, CineStar je u suradnji sa LEGO® Store i brick.hr kreirao posebne projekcije zvaneCINEKIDS na kojima djeca, uz kupljenu ulaznicu za film, dobivaju i LEGO® poklon i popust za kupnju igračaka u LEGO® Store ili na brick.hr online stranici.

Dođite sa svojim mališanima na prvu CineKids projekciju u nedjelju, 17.07.,  koja u CineStar kinima počinje u 16 h, a svaki mališan će uz kupljenu ulaznicu dobiti ponešto - u Splitu (CineStar Joker centar) i Zagrebu (CineStar Arena Imax) to će biti Lego igračka obzirom da samo u tim gradovima postoji LEGO store, a u ostalim gradovima djeca dobivaju poklon kupon za 20% popust na online kupovinu na www.brick.hr. Svi posjetitelji CineKidsa koji ostvare kupnju online,  osim popusta na kupnju, na kućnu adresu dobivaju i poklon.

CINEKIDS I LEDENO DOBA

U najnovijem nastavku Ledenog doba, Scratova potraga za odbjeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gdje će se dogoditi niz kozmičkih događaja koji prijete uništenju cijelog svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid i Diego, morat će napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture te putovanje u nove, egzotične zemlje gdje će upoznati mnoštvo novih likova. Dodatni benefit svih posjetitelja koji u CineStar kinima u periodu od 14.07. do 27.07. kupe ulaznicu za film „Ledeno doba: veliki udar“ je 20% popusta na proizvod po želji u LEGO® Store-u  ili na online kupnju na www.brick.hr