Ususret ljetu na glazbenoj sceni stiže nam pravo osvježenje – Mario Pavlić Mac

| Art |

Mario Pavlić Mac predstavio nam se svojom prvom autorskom pjesmom “San”, za koju je snimljen i spot.

Iako je ovo prvo njegovo predstavljanje široj javnosti, Mario Pavlić Mac, mladi pjevač, glazbenik i tekstopisac bavi se glazbom cijeli svoj život. Iza njega je suradnja s poznatim zagrebačkim bendom O.S.D.S. i uvijek se rado odazove njihovom pozivu da im se pridruži na nastupima, a ljubitelji dobrog zvuka prepoznat će ga kao prvi glas benda Vince & Jules s kojima već dugi niz godina nastupa u kultnom zagrebačkom klubu Sax, gdje je imao neke od najdražih nastupa.

Mario Pavlić Mac - San

Mario je autor teksta i glazbe za pjesmu “San”, a aranžman za pjesmu je napravio u suradnji s bliskim prijateljima, obitelji i dugogodišnjim kolegama. Spot za pjesmu potpisuje Tomislav Jagar, a tu su i članovi benda Vince & Jules – Ivan Končić kao back vocal i na klavijaturama, Dorotea Oroši na usnoj harmonici i kao back vokal, Darjan Fiolić na gitari, Sven Stažić na bubnjevima, i Zvonimir Mihovec na bas gitari.

“San'' je pjesma o izgubljenoj ljubavi, koja je inspiracija mnogim glazbenicima i to su obično dirljive i tužne pjesme, a ja sam je htio ispričati na malo drugačiji način. Mislim da pjesma i spot odišu nadom i pozitivnom energijom, što nije teško postići kada si okružen dragim i bliskim ljudima, a vjerujem da će publika to moći osjetiti” – kaže Mario, a na pitanje hoće li biti još pjesama, kroz smijeh nam je priznao da pjesme piše od kad zna za sebe i da pjesama ima, ali ne treba žuriti.