Ultra Europe ponovno najavljuje jedinstveno glazbeno iskustvo u Splitu

| Art |

Vrhunska glazba, brojna iznenađenja i odličan provod, samo su dio ekskluzivne avanture ovogodišnjeg  izdanja festivala u Splitu, a sudeći po iznimno velikom interesu, samo oni najbrži imati će priliku uživati među odabranima i biti dio genijalne atmosfere na najljepšem stadionu u Hrvatskoj. Osim posebnog ulaza koji osigurava brzi pristup, VIP ulaznice omogućuju i boravak na ekskluzivnom uređenom dijelu stadiona koji svojom povišenom pozicijom osigurava odličan pogled na stadion i glavnu pozornicu. Uz to, VIP Ultra,  gostima olakšava pristup šankovima, a na usluzi im je i  osoblje i hostese te posebno osiguranje na ulazu.

Pogled na više od 300 luksuznih jahti i jedrenjaka te desetke privatnih aviona kojima su VIP gosti prošle godine pristigli u Split i Hvar sa svih strana svijeta, jedinstvena su turistička razglednica koja Hrvatsku stavlja na kartu ekskluzivnih destinacija. Ljubitelji elektronske glazbe malo dubljeg džepa, osim u nezaboravnim nastupima najboljih DJ svijeta, uživali su i u brojnim vrhunskim morskim specijalitetima, a popili su više od 1200 boca najskupljih svjetskih šampanjaca.

Ove će godine svi ljubitelji vrhunske elektronske glazbe čak tri dana moći uživati u glazbi najboljih svjetskih DJ zvijezda među kojima se trenutno nalaze Armin Van Buuren, David Guetta, Tiësto, Afrojack i Carl Cox. Njima će se pridružiti Axwell, Martin Garrix, Nicky Romero te Zedd.  Sudeći prema premijernom izdanju, najveći obožavatelji festivala Ultra Europe su Englezi, Australci i Nijemci, a upiti za VIP, ali i regularne ulaznice stižu i iz egzotičnih zemalja poput Maldiva, Argentine te Novog Zelanda. Prošle je godine prijenos uživo na službenom kanalu na Youtubeu gledalo više od 5 milijuna gledatelja te tako bilo dijelom vrhunske zabave u Hrvatskoj.

Organizatori Ultra Europe od danas su u prodaju pustili ograničeni kontingent VIP ulaznica za svaki od tri festivalska dana zasebno, a mogu se kupiti po cijeni od 760 kuna na službenoj internetskoj stranici www.ultraeurope.com, dok se VIP stolovi mogu rezervirati upitom na e-adresu vip@ultraeurope.com. Spomenuta će VIP zona, baš kao i kompletna festivalska lokacija ove godine biti još impresivnija, s još višom razinom usluge, čime će festival Ultra Europe potvrditi svoj status jednog od najboljih festivala u Europi i svijetu. 

Cijena Regular General Admission ulaznica od 985 kuna (129 eura) svrstava festival Ultra Europe u rang cjenovno najdostupnijih festivala sličnog ugleda i kvalitete produkcije na svijetu.