Top 10 mjesta u Zagrebu koje se isplati posjetiti za Noć vještica

| Art |

Wall.hr predstavlja najbolje Halloween tulume u Zagrebu!
Wall.hr predstavlja najbolje Halloween tulume u Zagrebu!

Popularni američki blagdan Halloween ili Noć vještica iz godine u godinu sve je popularniji i na našem području, prema tome ne mora nas ni čuditi velik broj tuluma na koje smo pozvani i ove godine. Najstrašnija noć u godini totalno je cool, a kad već imamo priliku zamaskirati se i partyjati - nismo ludi da je propustimo!

Prilično smo sigurni da će sutra cijeli Zagreb preplaviti Joker i Harley Quinn; Batman i Catwoman; Jon Snow i Khaleesi te brojne vještice, zombiji, vampiri, vukodlaci, klaunovi i slični likovi...Ako pak još uvijek ne znate gdje za Noć vještica, danas predlažemo neke od top lokacija u gradu Zagrebu koje nude odlične ideje, ponude i tematske tulume za Halloween.

Za vas smo odabrali NAJBOLJE OD NAJBOLJIH, a na vama je da odaberete onaj koji će vam najviše odgovarati. U nastavku vas čekaju svi detalji.

1. Halloween u Peperu: Krvava Igra Prijestolja

Gdje: klub Peper (Ilica 5)

Kada: ponedjeljak 31.10. od 21h

Glazba: DJ Stannis Baratheon (Stanko Bondža)

Što nude: Ovog Halloweena, Peper priprema nešto sasvim drugačije - Krvavu Igru Prijestolja. Peperom će hodati predivna Khaleesi, a vi se obucite u svog omiljenog lika iz Igre Prijestolja i čuvajte leđa.

Ulaz: za maskirane je besplatan, a za ostale cijena karte je 25 kn

2. Gotham : Joker's Halloween Party

Gdje: Johann Franck (Trg bana Josipa Jelačića 9)

Kada: ponedjeljak 31.10. od 21h

Glazba: 3 DJ-a (Don Tom, Aldo Morro, Antonio Franić)

Što nude: Nakon fenomenalnog Gotham partyja prošle godine za Halloween u Johann Francku, ovaj popularni zagrebački klub se ponovno pretvara u ozloglašen grad kojim vlada princ zločina, najveći neprijatelj viteza tame - njegovo visočanstvo Joker, glavom i bradom. Očekujte spektakularna pojavljivanja kako Jokera, tako i njegove Harley Quinn, Batmana i plejade likova iz ovog popularnog stripa.

Ulaz: za maskirane je besplatan, a za ostale cijena karte je 30kn

3. House of Horror Festival - 31.10. Opera Club, Zagreb

Gdje: Opera Club (Petrinjska 4)

Kada: ponedjeljak 31.10. od 23h

Glazba: 3 DJ-a (Matroda, Juky, James Warren)

Što nude: Opera se pretvara u pravu pravcatu ''kuću strave i užasa''. Paučina posvuda, pauci, šišmiši, vještice i vampiri.. To su samo neki od detalja koji vas očekuju! Fireshow, lasershow, posebni "halloween" kokteli, profesionalni foto korner...

4. Halloween Tunel Grič Warm Up

Gdje: TESLA Power House (Varšavska 4)

Kada: ponedjeljak 31.10. od 20h

Glazba: DJ Ines

Što nude: Sablasni Tunel Grič ovog Halloween-a otvorit će svoja vrata po prvi put nakon zastrašujućeg događaja o kojem se još ne smije pričati u javnosti. Ekipa Tooloomeeshke tradicionalno radi najstrašnije Halloween partyje, a Warm Up za neustrašivi Tunel Grič biti će Tesla Power House. Također, Tesla Power House je idealan odabir za sve željne nešto "mirnijeg" provoda na najstrašniju noć u godini - start je već u 20h, što znači da do ponoći možeš već biti doma! Cool, zar ne?

Ulaz: svi s ulaznicom za tunel Grič (ili zamaskirani) na ulazu dobivaju welcome drink

5. Halloween @Tunel Grič

Gdje: Tunel Grič (ulaz Mesnička)

Kada: ponedjeljak 31.10. od 22h

Glazba: DJ Tom Polo

Što nude: Tunel Grič, kao kolijevka elektronske scene, najpoželjnija je party utvrda za ljubitelje nightlifea. Iako će znalci pomisliti kako se radi o pokušaju reinkarnacije oldskul Rejvova koji su pomicali, kako kulturne tako i mentalne granice mladeži, neće biti posve u pravu. Nakon gotovo četvrt stoljeća vrata tunela Grič ponovno se otvaraju i moramo priznati da ovo zvuči kao jedan brutalan Halloween party.

Ulaz: karte su u prodaji u svim trgovinama sustava Entrio ili online po cijeni od 50kn

6. HALLOWeeN u Katranu

Gdje: MUSEUM Katran (Radnička cesta 27)

Kada: ponedjeljak 31.10. od 22h

Glazba: DJ Indy

Ulaz: za maskirane 30kn, za nemaskirane 35kn

7. Močvarni Halloween party

Gdje: Klub Močvara (Trnjanski nasip)

Kada: ponedjeljak 31.10. od 21h

Glazba: DJ Mario Kovač

Što nude: Ako vjerujete vlastitoj intuiciji i dugogodišnjem iskustvu, doći ćete za Halloween u Močvaru gdje će DJ Mario Kovač složiti najstrašniju moguću play listu od koje ćete se još noćima buditi vrišteći okupani u vlastitom znoju (i možda još nekim izlučevinama)!

Ulaz: 30kn

8. Harry Potter Halloween party

Gdje: BROOM bar (Opatovina 17)

Kada: ponedjeljak 31.10. od 18h

Glazba: DJ Stanko

Što nude: Ministarstvo Magije Hrvatska u suradnji s BROOM Barom organizira Harry Potter tulum pod maskama. Bit će to događaj kojeg svaki pravi HP fan ne smije propustiti. Osim što će sve biti u Harry Potter stilu, Broom bar priprema i posebne HP čarobne napitke, a posebni odjel Ministarstva za magične kolače i ostale slastice priprema i neke poslastice za vas.

Ulaz: besplatan

9. Addams Family Halloween Party

Gdje: TIME Restaurant & Bar (Petrinjska 7)

Kada: ponedjeljak 31.10. od 22h 

Što nude: Time Vam priređuje veliki HALLOWEEN PARTY powered by Hendrick's. Time postaje Addams Family Mansion gdje će Vas dočekati Gomez, Morticia i ostatak scary obitelji! Stoga iznenadite i Vi njih svojim strašnim maskama i pridružite im se na ovom cool tulumu u centru grada.  

Ulaz: besplatan

10. Halloween večera Pod zidom

Gdje: Pod Zidom Bistro & Wine Bar (Pod Zidom 5)

Kada: ponedjeljak 31.10. od 19h

Glazba: Matija Cvek na gitari

Što nude: Ove godine možete odabrati i nešto drugačiju večer, Halloween večeru (od pet sljedova) u Pod Zidom. Očekujte spoj odlične hrane, crnog Ivančić pjenušavog vina i zabave u tematsko uređenom ambijentu Bistroa! Nakon večere ne trebate ići doma jer od 21:30h svira Matija Cvek na gitari.

Ulaz: rezervacija je obavezna i broj mjesta je ograničen