Tko je sve došao podržati predstavljanje nove knjige Aleksandra Stankovića?

| Art |

Aleksandar Stanković

Sinoć je u Novinarskom domu održana promocija treće knjige Aleksandra Stankovića "Sto faca i Aca". Voditelji promocije bili su Miroslav Ćiro Blažević, Mani Gotovac i Emir Hadžihafisbegović koji su svojim provokativnim pitanjima i duhovitim dosjetkama dodatno začinili atmosferu. U prepunoj dvorani tražila se stolica više, a među uzvanicima našli su se i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Severina, Stankovićeve kolegice i kolege s HTV-a Mirna Zidarić, Nevena Rendeli, Maja Sever, Robert Zuber, Zoran Šprajc i mnogi drugi.

Severina i Tomica Petrović
Severina i Tomica Petrović

Nakon gotovo 550 emisija "Nedjeljom u 2", najdugovječnijeg i najprovokativnijeg političkog talk-showa u Hrvatskoj, novinar i urednik HTV-a Aleksandar Stanković u svojoj novoj knjizi "Sto faca i Aca" priča priču o događajima prije i poslije emisije, susrete s gostima, anegdote.

Miroslav Ćiro Blažević
Miroslav Ćiro Blažević

Na samoj promociji Stanković je pročitao i par najdražih priča, među kojima se našla i ona o prijateljstvu s Milkom Babović, koja je istu ponosno odslušala iz publike. Istaknuo je da, iako vrlo često u svojoj emisiji ugošćuje političare, zapravo baterije puni razgovarajući s gostima iz drugih branši, a kao jednu od najdražih emisija naveo je onu u kojoj je ugostio profesora Predraga Matvejevića.

Milan Bandić
Milan Bandić