Severina u Rijeci pokazala što znači glazbeno-vizualni spektakl

| Art |

Da između Severine i grada Rijeke postoji posebna veza pokazao je njen večerašnji spektakularan nastup u prepunoj dvorani Mladost, koji je poslužio kao uvertira u njenu veliku regionalnu turneju  “Dobrodošao u klub“. Puna dva sata publika je pjevala uglas sa Severinom svih 28 hitova koje je ova splitska pjevačica otpjevala u ovom jedinstvenom glazbeno – vizualnom doživljaju. Ono što smo imali prilike vidjeti na sceni bio je pravi spektakl koji je još jednom potvrdio Severinin zvjezdani status na ovim područjima i stavio je na tron naše glazbene scene kao ultimativan glazbeni proizvod. Bajka u četri čina koju smo imali prilike vidjeti nešto je što ni jedan pjevač u Hrvatskoj još nije napravio, a to je pravi glazbeno-vizalno-plesno-modni spektakl s vrhunskom produkcijom koje se ne bi posramile ni svjetske zvijezde. Možemo reći da s ovom turnejom Severina može nastupati diljem svijeta, bez imalo srama i uz bok velikim svjetskim zvjezdama.

Severina "Dobrodošao u klub"

Kao što je poznato, Severina je rođena za scenu, na kojoj je kroz dva desetljeća karijere otkrila raskoš svog  glumačkog, plesnog i pjevačkog talenta, a na ovoj koncertnoj turneji je oduševljenje svojih obožavatelja odlučila pokazati kako se bajka priča glazbom i kako glazbena pozornica postaje pravi pravcati dinamičan teatar. Koreograf Anže Škrube i njegov plesni ansambl Maestro pokazali su zašto su majstori svjetskih pozornica jer je njihova plesna virtuoznost jednom riječju impresionirala riječku publiku, pogotovo sa zahtjevnim, ponekad i akrobatskim plesnim točkama, kakve smo do sada viđali u videospotovima svjetskih glazbenih zvijezda.

Umjetnički voditelj i redatelj spektakla Tomaž Pandur uspio je u svom naumu da Severinu transformira u iskonsku glazbenu divu, koja je svoju publiku oduševila svakim izlaskom na scenu, dok su raskošni crni i mračni kostimi Marka Mitanovskog koji se već predstavio zagrebačkoj publici na Zagreb Fashion Weeku dodatno naglasili njenu karizmu i magnetnu privlačnost. Turneja „Dobrodošao u klub“ nastavlja se već sljedeći tjedan kada Severina gostuje u beogradskoj Areni dok će zagrebačka publika uživati u spektaklu 11.svibnja u zagrebačkoj Areni.

Severina "Dobrodošao u klub"