Sean Paul po prvi puta u Hrvatskoj i to na Fresh Island Festivalu

| Art |

Jedan od najpoznatijih dancehall i RNB glazbenika današnjice Sean Paul, po prvi će puta nastupiti u Hrvatskoj i to na Fresh Island Festivalu koji se ove godine održava od 11. do 13. srpnja na plaži Zrće.

Dobitnik prestižne glazbene nagrade Grammy trenutno vlada svjetskim top listama u suradnji s popularnom glazbenicom Siom i hitom Cheap Thrills te hitom No lie s glazbenicom Dua Lipom. Sean Paul je u bogatoj karijeri ostvario izvrsne suradnje poput one s Beyonce ili pak s Enriqueom Iglesiasom u hitu Bailando, a spada među najveće autore brojnih svjetskih hitova.

Uz njega, na šestom Fresh Island Festivalu nastupit će i američki duo Rae Sremmurd, kojeg čine braća Slim Jxmmi i Swae Lee, poznati po suradnji s Guccijem Maneom i zajedničkim hitom Black Beatles kojeg smo sigurno čuli nebrojeno puta prilikom Mannequin Challengea, a najveći Mannequin Challenge na svijetu snimat će se upravo na Zrću za vrijeme njihovog nastupa. Ova je pjesma u prvih top 10 u Australiji, Kanadi, na Novom Zelandu te u Velikoj Britaniji. Uspješnu suradnju ostvarili su i s Nicki Minaj te Youngom Thugom.

Treći novi potvrđeni izvođači jednog od najpopularnijih europskih festivala Fresha su britanski rap duo Krept and Konan. Mladi glazbenici postigli su veliki uspjeh s hitom Young Kingz. Da će ovo biti jedno od najboljih izdanja Fresh Island Festivala uz navedene izvođače, potvrđuju i već poznati nastupi French Montane, engleske DJ zvijezde Tima Westwooda, repera Jazzy Jeffa te engleske reperice, pjevačice i producentice Lady Leshurr.

Interes za ovogodišnji Fresh nadmašuje sva očekivanja, a veliki broj ulaznica već je kupljen u SAD-u te Velikoj Britaniji. Zrće će ponovno za vrijeme Fresha postati hrvatski Miami. Early bird ulaznice za Fresh Island Festival mogu se kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 289 kuna za trodnevnu festivalsku ulaznicu.