Ruski restoran "Pushkin's Office" novo je odredište za ljubitelje jazza

| Art |

“The Pushkin's Office”
“The Pushkin's Office”

Subota u zagrebačkom restoranu "Pushkin's Office" od sada je novo odredište za ljubitelje jazz glazbe. Mladi zagrebački jazz trio predvođen pijanistom Vidom Hribarom, kojeg prate kontrabasist Gustav Barišin i bubnjar Filip Runjić, biti će zaslužni za nevjerojatnu atmosferu uz zvukove jazza i okus ruskih specijaliteta. 

Kao jedan od najmlađih klasičnih jazz sastava, ovaj trio će predstaviti lepezu jazz standarda ostvarenih u njima svojstvenom stilu, s natruhama inspiracije nekih minulih velikana, poput Ahmada Jamala i Theloniousa Monka!

“The Pushkin's Office”
“The Pushkin's Office”

Kulturno-umjetnička događanja u zagrebačkom restoranu „Pushkin's Office“ obuhvaćat će veći broj koncerata, točnije njih četiri, raspoređenih unutar četiri dana u mjesecu (svake subote).

Svaki koncertni dan predstavio bi jednog renomiranog izvođača čiji bi večernji nastupi bili glavno događanje, uz naglašenu tematiku – svaki izvođač bi, prema karakteru svog izričaja pripadao jednoj eri jazza, koja bi kao takva modelirala atmosferu u „Pushkin's Officeu“ iz događaja u događaj. Svi najavljeni nastupajući umjetnici, eminentna su imena s hrvatske jazz odnosno blues scene, uz naravno i pokoji mladi kvalitetan sastav u usponu.

Oridano GJ Band u "The Pushkin's Office"
Oridano GJ Band u "The Pushkin's Office"

Nemamo što drugo dodati osim - rezervirajte subote za nove okuse, nove zvukove i nove doživljaje u sve popularnijem ruskom restoranu koji, vjerujte nam, neće razočarati.